Čo vám pomohlo na análne trhliny?
no ja som kdesi citaka ze aj botox pomaha ale to som citala o fistulach,ale to asi podobne bude,nie?
Apotex Unigel , sedacie kúpele v dubovej kôre, zmäkčovať stolicu, pravidelná stolica, veľa tekutín
@oslo1 smiem sa spýtať aké je to po operácii? Veľmi sa bojím návštevy lekara s týmto problémom
Ďakujem všetkým
@lalilla najprv ma to svrbelo ale neskôr to prerastlo to takej nepríjemnej bolesti take pichanie a po veľkej keď som sa utierala som mala krv. Teraz striedam preparation h a dubovu kôru zatiaľ sa príznaky zmierňujú. Uvidím ci to pomôže, ak nie uz zvažujem návštevu lekára... véd nikomu sa do takej návštevy asi nechce ...
@e3v3a3 nad tým som inak práve dnes rozmýšľala, ze ono to je v podstate ranka, že niečím to vydezinfikovat. Ďakujem za radu
@diamand2326 ahoj tu factu masť si si dávali aj do nitra konečníka na análne trhliny?
@diamand2326
@diamand2326
@diamand2326 ja mam aj tu ale dneska mi pordlili avenoc tak skúsim a čapíky mam emotralex.... Ide o to ze už asi 4x sa mi opakuje asi na oboch stranách lebo keď to odfotim vidím trhlinky v nutri zvierací.... Neviem ako sa toho zbaviť... Snažím sa mat makku stolicu jem vlákninu ale aj tak sa stane ako raz za týždeň ze to nejde a zase to isté opakovanie

Existuju analne dilatatory, postupne dilatovat