icon

Čo vám pomohlo na pálenie pošvy?

nanka888
14. jún 2021

Ahojte, dievcata prosim poradte, uz som zufala... Cca 2 mesiace do zadu ma zacala palit posva z vonka ale len prava strana. Hmed som isla ku gyn, najprv mi predpisal gynazol, asi 4 dni bolo dobre a zase som to citila. Isla som naspat vypisal Sporanox tabletky a canesten, z toho ma palilo este viac... Stery ktore robil boli negativne. Teraz som bola tyzden doma, doma bez nohaviciek a kedvsom mala ist niekam tak klasicke budky a saty... No a dnes zase v robote nohavice cely den a na vecer ma zase zacala palit posva...😰 Boli ste niektore podobne? Co vam pomohlo?

deedol
14. jún 2021

mala som to raz asi mesiac, vybrala som troje lieky, ale furt sa to vratilo. ked tie tretie ako-tak zabrali, ale zas som mala pocit, ze sa to vracia, v lekarni mi poradili, nech tomu dam chvilu pokoj a uzivam len vkladacie probiotika. tie potom nastastie pomohli.

nanka888
autor
14. jún 2021

@deedol a ake probiotika to boli? a zo sterov ti vyslo nieco?

deedol
14. jún 2021

@nanka888 fuu, ani neviem, ci mi robili stery...
probiotika tieto https://www.pilulka.sk/gynimun-intim-protect-va...

princess59
15. jún 2021

@nanka888 stery môžeš mať ok a aj tak cítiš diskomfort, skús sa zamerať na stravu, mliečne výrobky a sladkosti si odsleduj, prípadne zmeň prací prášok, používaj bavlnené spodné prádlo, a voľne oblečenie - najmä teraz keď je teplo....ak máš výsledky u gynekológa v poriadku ešte by som riešila kožné...

zuzkamamka
15. jún 2021

@nanka888 Odporucam Fungicidin, je volnopredajny.