Čo vám pomohlo pri endometrióze?
Endometrioza, co vam pomohlo?
@hanaluteranova navodenie umeleho prechodu na 10 mesiacov, loziska to vysusilo... nasledne par rokov na to tehotenstvo
Mne liecba od doktorov vsetko viac zhorsila takze ja som vsetko odmietla a to som bola na tom velmi zle. Uz nevedeli co so mnou. Ja som urobila nejake zmeny sama nie len kvoli endo, a tak som sa postupne vyliecila. Treba zmenit stravu. Ziadne maso, mlieko, cukor, polotovary, obmedzit bielu muku, nontoxic kozmetika, drogeria. Bylinky a vyzivove doplnky. A co je tiez velmi dolezite je ako si na tom dusevne. Nestaci sa starat o telo ale rovnako aj o dusu.
Ale je kazdeho volba aku cestu si vyberie.
Otehotniet a 2 roky tym padom bez menzesu s kojenim.
@hanaluteranova HAK Maitalon a kyretaz som absolvovala a do 2 rokov som bola tehotná
@krasneleto dekuji, to znamena zrejme nejakou hormonalni lecbu?
Zatím děkuji, těhotenství teď nedám, děti mají 2 a 3 😀 Ale vy, co jste otěhotněly, prosím, po dalším dítěti se vam to už nevrátilo? Díky🙂
@hanaluteranova áno injekciami dipherelinne 7 ks,celkovo som bola 10 mesiacov bez cyklu
@hanaluteranova nie nevrátilo,dcéra bude mať 10
@hanaluteranova
Mne pomohol dienogest, ak ti neprekaza, ze sa ti zastavi cyklus. Endo prestala rast a nemam skoro ziadne symptomy. Ale ked som ho minuly rok prestala na mesiac brat, menstruacia bola rovnako bolestiva Ako pred liecbou. Planujem ho brat az do menopauzy, uz sa nechcem vratit k tomu, ze mi tri tyzdne do mesiaca bude zle.
Mne pomohla laparoskopia, 3 mesiace po nej som otehotnela a sama som zvedavá či sa mi to po pôrode vráti.

Teliesko Mirena.