icon

Covid-19, mykóza a meškanie menzesu

michi29
17. feb 2022

Zdravím žienky, chcela by som sa s Vami poradiť, či nemáte niektorá z Vás podobnú skúsenosť. Pred mesiacom som prekonala covid, viď prikladám foto, čo všetko som "pojedla", nato som chytila mykozu (asi), čo ja nezvyknem mávať, dala som si tú jednu tabletu gyncombi a bolo ok. No už 4 deň mi mešká MS, testy negatívne, prsia, podbruško, kríže ma bolia ako pred MS a nič. Neviem či ísť k lekárovi, alebo počkať ešte. Ďakujem za každú radu, skúsenosť 🙂 majte pekný deň.

Covid-19, mykóza a meškanie menzesu
dadulamamula
17. feb 2022

@michi29 je možné aby si bola tehu, to musíš vedieť sama, ale skôr by som povedala ze tie tabletky to spravili zavolaj gyn a spýtaj sa.

simsalabim
17. feb 2022

@michi29 kamaratka nemala po covide menzes 4 mesiace. Myslim, ze je to relativne casty jav. Okrem toho isoprinosinu tam mas bezne lieky na choroby dychacich ciest . antibiotika, antihistaminikum, liek na vykasliavanie a od teploty.

michi29
autor
17. feb 2022

@simsalabim áno viem, že to sú bežné lieky, ale tým, že ja nezvyknem brávať žiadne, tak na mňa toho bolo dosť, a covid som mala ozaj prvýkrát, tak som sa skúsila spýtať, či to niekto nemal podobné, ďakujem, že ste napísala.

simsalabim
17. feb 2022

@michi29 ona tiez dlho pocitovala, ze uz uz... aj bola na gynde a podla usg jej doktorka vravela, ze uz to je na spadnutie, no trvalo to este dalsi mesiac...

michi29
autor
17. feb 2022

@simsalabim tak ja som si pre istotu zavolala, tak mám počkať týždeň,lebo, že na dovolenku, ale že fakt to je bežný jav po covide..tak som rada,že ste napísala a ozaj.