Cysta 7 cm
Ahojte dnes mi gynekologička našla 7 cm útvar za maternicou, spôsobovalo mi to veľké bolesti hlavne pri sedení- pretože ma to tlačilo. Mám ísť do nemocnice a tam rozhodnú čo s tým ďalej. Vlastne teda ani poriadne neviem či to je, či iba cysta. Mali ste to niekto podobne? Predtým som už mala menšiu ktorá sa mi vysušila tabletkami, no toto je už veľké. Môže mat prípadná operácia vplyv na tehotenstvo ? Zatiaľ síce neplanujem otehotnieť, no bojim sa do budúcna keď mám takýto problém
Ďakujem
@anjelicek26 je to 1 dňový zákrok? Ešte osm nikdy nebola na žiadnej operácii 🙈
@jessx 1 noc som bola v nemocnici... dalsi den vecer ma pustili... ale ja som este kojila malu, tak to asi ani nechceli nejako natahovat. Zotavovala som sa uplne bez problemov, skutocne to nie je nic hrozneho... jazvy po roku ani nebolo uz vidno, su uplne malicke.
ja som mala 8 cm krvavú cystu...tiež som ju cítila pri sedení hlavne, alebo keď som mala plný močový mechúr....bola som na laparoskopii a dali ju preč...síce mne aj s celým vaječníkom, ale u teba to tak byť nemusí 🙂 operácia je v pohode, 3 týždne po operácií som už trsala na vianočnom večierku ;) držím palce, všetko dobre dopadne.....a ak by to vyzeralo ako niečo veľmi nebezpečné, určite by ťa hneď riešili 🙂
a teda do nemocnice som prišla v pondelok na obed, v utorok ráno ma operovali a v stredu som išla domov 🙂

Mne davali prec dve krvne cysty, velke... je dobre to dat prec, ono je to len odhad, ci je to vodna-krvna cysta, poriadne to vidia, az ked to otvoria...vie to pretocit vajecnik a tam uz je fakt zle... laparoskopicka operacia ide cez brucho tri malicke rezy a na dalsie tehotenstvo by to nemalo mat vplyv...aspon my sme potom tiez otehotneli...