icon

Cysta a zväčšená maternica

lenka1209
24. máj 2025

Ahojte, chcela by som sa spýtať, mal tu niekto podobný problém? Pred pol rokom som bola na pohotovosti kvoli silnej bolesti chrbta. Všetky vysledky som mala v poriadku, obličky pozreli. Bola som pred rokom aj na kolonoskopii všetko v poriadku. Až nakoniec mi na pohotovosti našli, že mam zväčšenú maternícu na 9 cm a na vaječniku 4,5 cm cystu. To bolo v novembri. Teraz, vo februári, som mala silný COVID začiatkom apríla ďalšiu výrozu. A odtedy ma strašne bolia nohy zo zadu lytka stehna. Bola som aj u gynekologa, ktorý mi povedal, že mi materníca narastla na 11,5 cm a cysta na 6,5 cm. Je možné, že ma tie nohy a kríže bolia z tohto, že by mi tlačila materníca a cysta na nervy alebo na cievy ?Stretol sa niekto z vás s takymito problemamy pred hysterektomiou? S bolestiami, že by to robilo tlaky na chrbtícu, s tým, že to tam je všetko dole pozvacsované. Mam maternícu aj trošku nižšie spadnutú. Trošku mám problém aj s mechúrom, že mi tlačí na mechúr, že veľakrát musím ísť na zachod. Stretil sa niekto s takumito problemami? Dakujem.

Strana
z2
marianna9034
3. okt 2025
@lenka1209

@marianna9034 ahoj prepac dlhsie som tu nebola ako si dopadla? Uz mas po ak som to dobre pochopila...dufam ze je vsetko ok ja mam termin operacie 20 11 ide von maternica a vajicivody vajecniky zostavaju ...tirz som zvedava co a ako...

@lenka1209 Ahoj, chcem sa ešte opýtať, či máš momentálne nejaké príznaky, keďže operáciu máš naplánovanú až na 20.11. a čo ti vlastne vyšlo z biopsie?

lenka1209
autor
12. okt 2025
@marianna9034

@lenka1209 Ahoj, chcem sa ešte opýtať, či máš momentálne nejaké príznaky, keďže operáciu máš naplánovanú až na 20.11. a čo ti vlastne vyšlo z biopsie?

@marianna9034 nic len tlaky v podbrusku a bohuzial slabsi mechur kedze to tma dole cele tlaci ...

marianna9034
12. okt 2025
@lenka1209

@marianna9034 nic len tlaky v podbrusku a bohuzial slabsi mechur kedze to tma dole cele tlaci ...

@lenka1209 Držím palce nech ti to všetko dobre dopadne. Operáciu máš laparoskopicky?

marianna9034
12. okt 2025
@lenka1209

@lenka1209 Ináč tie tlaky sú dosť nepríjemné a to nutkanie na močenie ani nehovorím (mala som to isté). Operáciu máš laparoskopicky? Každopádne držím palce, nech to v pohode zvládneš, drž sa😀

lenka1209
autor
13. okt 2025
@marianna9034

@lenka1209 Držím palce nech ti to všetko dobre dopadne. Operáciu máš laparoskopicky?

@marianna9034 hej mala by byt laparoskopicky dakujem len momentalne sa trapim s problemamy s dychabim nevieme co to vsetky vysledky zatial ok ma ide porazit este aby som sa na tu operaciu dostala 😪

Strana
z2