Cysta na vaječníku
Nevie prosim niekto poradiť niečo na odstránenie bojím sa ist do nemocnice...mesiac po potrate sa my urobila na pravej strane a nemozem dostat kvôli nej menštruáciu...mala ste ju niektorá koľko vam trvalo zotavenie a ako rýchlo ste otehotneli? Dakujem pekne
Prave ze my nic nedala mam cakat a potom ze ma posle do nemocnice ani nepovedala ci sú nato nejake lieky ...chcem sa poinformovat o iných moznostiach
Ja som mala cystu minulý rok a doktor mi dal len nejaké vitamíny a že mám prísť na kontrolu keď mi skončí menzes. Potom som ju tam už nemala
Na cystu nie je konkretne liek.
Mne gynekolog vypisal thiamin, to je vitamin B1, mozes kupit aj v lekarni. 2x1 treba za den.
Ja teraz mam tiez cystu, zajtra mam ist na kontrolu, ak nezmizla, tak mi budu odsavat.
Ten thiamin kludne kup, to je dobre, drzim palce 😉
@babusik85 aj mne kazala a 9idem na kontrolu....mam strach mam pocit že som asi prekliata potrat v 2trimestre,cysta ....nechcem až vo mne sprtaju veľmi tuzime po druhom miminku...chlap robil sanitara a vravel ze väčšinou baby skončili s jedným vajecnikom...
@fialka1989 ja som mala tiez cystu, isla som na laparo, zobrali mi s cystou aj vajecnik :( nam sa nedari otehotniet dlho, takze chodime do centra na ivf.... pri jednej stimulacii na ivf sa mi tiez spravila cysta ale moj lekar mi ju odsal pri punkcii vajicok.... a to som bola bez narkozy... nieje to nic hrozne 🙂 urcite by som si zistila aj tuto moznost na tvojom mieste 🙂 drzim palce ale nech tam uz ta cysta ani nieje na kontrole 🍀✊🏻
@fialka1989 nemysli na taketo veci, ze si prekliata.
ja som uz zial viackrat mala cystu. ked teraz nezmizne, tak len zato budu odsavat, lebo ideme do IVF, a nechcu cakat. vraj to spravia raz-dva a hned potom mozem ist domov. ved zajtra uvidim, dufam, ze uz tam nie je. 🙂
inak doteraz ked som mala, tak zmizla sama. netreba dopredu bat, bud pozitivna, aj ked je to tazke.
mas aj bolesti? aka velka je?
inak ja som normalne dostala menzes aj so cystou. na kontrole mala 5cm.
@babusik85 nemala som žiadne len my lekárka odporucila mirenu po roku sa my spravila ...po vitiahnuti praskla lebo do vtedy som nemala menstruaciu,..hneď som ostala tehotna a potom začali problémy pri tehotenstve sa utvorila mala 3cm..praskla potratom a teraz zas ma 5x6cm...posle 2dni boli dost...
@zus_ke my máme jedno na prvý šup...teraz sme chceli druhé potratila som v 20tt kvôli zavahaniu lekárky a druhe možno ani nebude kvôli krcku ak nevydrzi a teraz aj cysta
@fialka1989 mrzi ma to .... ale hlavu hore, podari sa urcite, neboj sa... mysli pozitivne a ver tomu malinkemu , ze to vydrzi az do konca ;) drzim palce ✊🏻✊🏻✊🏻
@zus_ke bodaj by si mala pravdu nic ine si ani nezelam len to znovu dotiahnut do stastneho konca
ahojte aj ja sa pridam ja som bola na laparo. v maji tiež sa nam nedari z babom uživam inofolic , progesteron,a tento mesiac som bola u gynek. a mam zase cystu hormonalnu od buduceho mesiaca mam clostibegyt uživať 😒
baby ja som vcera bola na kontrole.
cysta, ktora ped dvoma tyzdnami mala 5cm, vcera uz tam nebola. velmi som happy 🙂
inak uzivala som HAK /1x v zivote/, vypisali mi v CAR, zevraj nerastie dalej cysta.
ale moj gynekolog mal iny nazor, vypisal thiamin, takze brala som aj to-aj to.
ale! tu na koniku som nasla caj na cysty, baby tu pisali, ze velmi pomoze. tak som objednala aj ja. ja si myslim, ze mozno tento caj pomohol.
vola sa himalajsky ajurvedsky caj anticancer, inym menom SHATAWARI.
pila som len tyzden inac, niekedy raz za den, niekedy 2x.

Ahoj na odstránenie cysty existujú lieky ktoré by ti mal vypísať lekár. Ak ti cystu treba odstrániť tak ti spravia laparoskopiu a to neboli len je to nepríjemné.