icon

Dá sa otehotnieť po 35. roku života?

matilda35
6. jún 2017

Ahojte baby mám 35r a snažím mesa o babetko z manželom. Síce už mám 12r dcéru ale o druhé sa mám nedari už 3r. vietemi poradiť stim ? .a teraz mí doktor pred písal tablety sa nazýva Clostibegyt. Podľa vas je to dobré? Ďakujem vopred za odpoveď 😒

Strana
z2
pribinak
6. jún 2017

no da, takych zien je tu kopec. ked sa vam 3 roky nedari, tak nech ti spravi normalne vysetrenia, hormonalny profi, sono, ....
alebo zmen doktora

lubina
6. jún 2017

@matilda35 druhe dieta som mala v 36r. Cize da sa otehotniet aj po 35 😉 ....samozrejme niekto jednoduchsie a niekomu sa to ani nemusi podarit...drzim palce nech to tebe vyjde, ked sa snazite

dominika6
6. jún 2017

@matilda35 jasné že dá..len tehotenstvo je v hlave..nie v zdraví..ked sa na to vykašlete,vtedy to príde

matilda35
autor
6. jún 2017

Ďakujem za odpoveď. No ale pred týždňom mi robil sono. Síce neviem ake sono to Bol. Len mi pred písal tablety. Hm. 😒

willino1
6. jún 2017

dá... sestra otehotnela v 39. ale po troch rokoch snaženia by som išla rovno do centra ... ak je niekde problém, je to beh na dlhé trate, väčšinou rok a viac a ZP prispieva na liečbu len do 39. narodenín...

matilda35
autor
6. jún 2017

Baby ja som už stoho mimo 🙄.moj doktor je tihi len zorki bere a ze setko je ok.. A podľa vas je to dobre Clostilbegyt mala už dakto z vas

xoxo11
6. jún 2017

Ahoj Matilda35, ja som mala 37 rokov keď som porodila zdravé dievčatko. Bolo to moje prvé tehotenstvo a otehoznela som "prírodnou cestou".Rodila som císarkým ale to sa nedá vylúčit ani u mladšých mamičiek.Celé tehotenstvo som mala pohodové, akurát som mala viac vyšetrení ako mladšie baby ale to nie je na škodu.Držím palčeky 🙂

semela
6. jún 2017

@matilda35 Clostilbegyt len spusta ovulaciu. Po 3 rokoch by som to uz riesila s Centrom pre asistovanu reprodukciu.

matilda35
autor
6. jún 2017

Ďakujem baby za odpoveď 😘....a tabletky len tento týždeň budem brať ešte som nebrala. Len prví raz.... A robil mí doktor sono a že mám hormonálna dačo. Toja nechápem

dada7701
6. jún 2017

..samozrejme,že sa dá...ved sú tu aj 40-tničky čo otehotneli....ja som mala prvé baby v 36, druhé v 38. po dvoch mesiacoch snaženia...ale žial odišiel anjelik....takže určite sa dá...ako radia baby, ak to veľmi chcete,tak treba konať..samozrejme aj partner...to je to najjednoduchšie vyšetrenie-spermiogram...prípadne zmeniť lekára...prajem veľa zdaru, nech sa pošťastí 🙂

matilda35
autor
6. jún 2017

🙂Dakujem za odpoveď

evittam
6. jún 2017

@matilda35 Tak ked to nechapes tak sa pytaj a pýtaj lekara. My ti tu nepovieme kde je u teba problém. Bohužiaľ. A ak sa ti zda,ze robi len rutinu tak zmen lekara, ist k odbornikovi.
Niekto otehotnenie bez problemov hocikedy,niekto ani v 18stke.
Ja som mala prve dieta par dni pred 30.narodeninami, druhé v 36. Pri oboch som otehotnela rýchlo. Pri prvom do 3mesiacov od vysad.HAK, pri druhom dokonca do 2mesiacov a dokonca na prvy a jediny pokus.😉

evina57
6. jún 2017

Moja mamina mala dve deti po 40tke 🙂 Nám sa podarilo na 5 mesiac. A to sme si akurát ten posledný mesiac povedali, že kašleme na to..Presne ako píšu baby..Je to v hlave. Nechci a budeš mať..Držím palce 🤰

matilda35
autor
6. jún 2017

Neže nechápem ale som kcela vedieť že mala takí problém aj iná baba. .

evittam
6. jún 2017

@matilda35 Tak ked si to "kcela" vediet tak nejak neskoro-3roky snazenia je dosť a hlavne ak ste to neriesili. To je moj nazor. Vacsinou sa to riesi uz po roku.

tyelde
6. jún 2017

Keby sa nedalo tak tu nie som, mňa mala mama v 39 a to už je pár rokov dozafu, odvtedy zdravotníctvo pokročilo... Držím palce

matilda35
autor
6. jún 2017

@evittam Až som to tak ne riešila..som povedala že to príde. Samo.

evittam
6. jún 2017

@matilda35 Prepáč za uprimnost. Ale ty mas naozaj 35rokov? Lebo ak si Slovenka tak tvoj pisomny prejav je hrozný.😉

matilda35
autor
6. jún 2017

@evittam Moja a nemislis že si trošku hitra?

evittam
6. jún 2017

@matilda35 A preco si to teda začala riešiť teraz? Ved to pride samo.☺😉

evittam
6. jún 2017

@matilda35 Si robíš srandu?! Ak ano tak je to trapne. Ak nie tak ubohe.😉

matilda35
autor
6. jún 2017

@evittam No neprišlo to sámo.asi tak

evittam
6. jún 2017

@matilda35 A nie nie som "hitra". Ale normalna mudra a inteligentna zena.😉

matilda35
autor
6. jún 2017

No to vidím. 😉

evittam
6. jún 2017

@matilda35 Jeziskove huslicky.....😀

evittam
6. jún 2017

@obsadenemeno Prepac 😉😇

matilda35
autor
6. jún 2017

Ne si trapna trošku 👍

evittam
6. jún 2017

@matilda35 Ja?! 😂😂😂

matilda35
autor
6. jún 2017

@evittam To vážne pitas 😅

evittam
6. jún 2017

@matilda35 Na co ci sa vazne pytam? Ja nie som trapna. A ak si inej národnosti tak to napíšem.....Lebo ak nie tak je to cista katastrofa. To je vsetko.

Strana
z2