Dá sa otehotnieť po 35. roku života?
Ahojte baby mám 35r a snažím mesa o babetko z manželom. Síce už mám 12r dcéru ale o druhé sa mám nedari už 3r. vietemi poradiť stim ? .a teraz mí doktor pred písal tablety sa nazýva Clostibegyt. Podľa vas je to dobré? Ďakujem vopred za odpoveď 😒
Ďakujem za odpoveď. No ale pred týždňom mi robil sono. Síce neviem ake sono to Bol. Len mi pred písal tablety. Hm. 😒
dá... sestra otehotnela v 39. ale po troch rokoch snaženia by som išla rovno do centra ... ak je niekde problém, je to beh na dlhé trate, väčšinou rok a viac a ZP prispieva na liečbu len do 39. narodenín...
Baby ja som už stoho mimo 🙄.moj doktor je tihi len zorki bere a ze setko je ok.. A podľa vas je to dobre Clostilbegyt mala už dakto z vas
Ahoj Matilda35, ja som mala 37 rokov keď som porodila zdravé dievčatko. Bolo to moje prvé tehotenstvo a otehoznela som "prírodnou cestou".Rodila som císarkým ale to sa nedá vylúčit ani u mladšých mamičiek.Celé tehotenstvo som mala pohodové, akurát som mala viac vyšetrení ako mladšie baby ale to nie je na škodu.Držím palčeky 🙂
Ďakujem baby za odpoveď 😘....a tabletky len tento týždeň budem brať ešte som nebrala. Len prví raz.... A robil mí doktor sono a že mám hormonálna dačo. Toja nechápem
..samozrejme,že sa dá...ved sú tu aj 40-tničky čo otehotneli....ja som mala prvé baby v 36, druhé v 38. po dvoch mesiacoch snaženia...ale žial odišiel anjelik....takže určite sa dá...ako radia baby, ak to veľmi chcete,tak treba konať..samozrejme aj partner...to je to najjednoduchšie vyšetrenie-spermiogram...prípadne zmeniť lekára...prajem veľa zdaru, nech sa pošťastí 🙂
🙂Dakujem za odpoveď
@matilda35 Tak ked to nechapes tak sa pytaj a pýtaj lekara. My ti tu nepovieme kde je u teba problém. Bohužiaľ. A ak sa ti zda,ze robi len rutinu tak zmen lekara, ist k odbornikovi.
Niekto otehotnenie bez problemov hocikedy,niekto ani v 18stke.
Ja som mala prve dieta par dni pred 30.narodeninami, druhé v 36. Pri oboch som otehotnela rýchlo. Pri prvom do 3mesiacov od vysad.HAK, pri druhom dokonca do 2mesiacov a dokonca na prvy a jediny pokus.😉
Moja mamina mala dve deti po 40tke 🙂 Nám sa podarilo na 5 mesiac. A to sme si akurát ten posledný mesiac povedali, že kašleme na to..Presne ako píšu baby..Je to v hlave. Nechci a budeš mať..Držím palce 🤰
Neže nechápem ale som kcela vedieť že mala takí problém aj iná baba. .
Keby sa nedalo tak tu nie som, mňa mala mama v 39 a to už je pár rokov dozafu, odvtedy zdravotníctvo pokročilo... Držím palce
No to vidím. 😉
@obsadenemeno Prepac 😉😇
Ne si trapna trošku 👍

no da, takych zien je tu kopec. ked sa vam 3 roky nedari, tak nech ti spravi normalne vysetrenia, hormonalny profi, sono, ....
alebo zmen doktora