icon

Dá sa otehotnieť v predčasnej menopauze, keď som dostala menzes po 6 mesiacoch?

martrle
14. jan 2022
kiki68
14. jan 2022

@martrle urcite, ved tak uz vela ostalo tehu. Menzes znamena, ze asi doslo k ovulacii.

0silvia0
14. jan 2022

@martrle urcite ano, takych uz bolo, co si mysleli ze su v prechode a v 50ke bum tehotne

viestta
Odpoveď bola odstránená
martrle
autor
14. jan 2022

@0silvia0 ja mam ale 41.r a od 38r...predcasnu..menopauzu....a teraz po vyše pol roku došiel menzes a chcem.otehu...tak neviem ci sa pokúšať ci nie...ci by to šlo prirodzene ak bolo amh 0,01 a fsh vysoke....

viestta
Odpoveď bola odstránená
martrle
autor
14. jan 2022

@viestta to by som sa potešila...len netuším ci bola ovulacia alebo bude...deti este nemám...bola som na ivf...a chystám sa na ket v lete...som chcela...no zrazu som dostala tie kramy...tak neviem ci sa mam tešiť...ze aspoň dosli...teraz...a čo bude ďalej.. netuším...podľa vás sa môžem.pokusat?

viestta
Odpoveď bola odstránená
martrle
autor
14. jan 2022

@viestta píšem tak lebo sú to také dlhé slová na názov ze predcasna menopauza...ale vďaka za povzbudenie

lesana25
14. jan 2022

@viestta ja myslím že u benovej to nebola náhoda, len mala mladého junáka a tak to vyriešila umelo ako väčšina takýchto starých matiek.
O prekvapku vravela ta Kmeťova žena, vraj myslela že je v prechode a ze je v tom zistili niekedy v 6. mesiaci 😅

baskustek
14. jan 2022

Ja si tiež myslím, že Beňová otehotnela omylom. Pochybujem, že v jej veku s jej kariérou a zázemím by chcela vedome podstupovať umelé oplodnenie. Podľa mňa to bolo prekvapko a už si to nechala.

kiki68
14. jan 2022

@martrle bed skuste, u nas v skolke mala takto jedna mama 2 deti, to druhe jej muz nechcel a ona s touto she myslela, ze to druhe je nemozne. A bum maju dve deti. Muz to nejak spracoval.

martrle
autor
14. jan 2022

@kiki68 vážne...och to by som.sa.potesila

martrle
autor
14. jan 2022

@viestta ano chcene veľmi...po ivf mi v 17t synček zomrel

hivanik
14. jan 2022

@martrle ....určite máš šancu otehotnieť....treba skúšať od prvého možného momentu a nečakal iba na predpokladanú ovulaciu .....Ľudské telo je nevyspytateľné a bábätko malým zázrakom.....Držím palce

martrle
autor
14. jan 2022

@hivanik ano budem skúšať...dakujem...len ma sokla ta menštruácia ze vôbec dosla...tak.preto sa pýtam...ci to he vôbec možné....