Damper Period Balance
Ahojte, máte prosím niekto skúsenosti s prírodnými tabletkami Damper na nerovnováhy spojené s cyklom? Mám strašne silný PMS, hlavne psychické ťažkosti. HAK som brala kvôli tomu 2 mesiace, nepomohlo, dokonca mi bolo fyzicky horšie. Teraz užívam homeopatiká, no tiež to veĺmi nepomáha. Gynekológ mi ešte navrhol nasadenie Mireny, vraj keď mechanicky zruší menzes a ovuláciu, zmiznú aj hormonálne ťažkosti. No ohĺadne Mireny som tu v skupinách veĺa pozitívnych skúseností nenašla, práve naopak..Normálne si niekedy musím dať bylinný liek na nervy, aby som vydržala. Ďakujem za každú radu!
@masa3010 ďakujem pekne ☺
Mala som problem s tym ze mi menzes po tom ako som chudla neprisiel 6 mesiacov. Narazila som na to nahodov na instagrame. Po 14 dnoch uzivania mi prisiel menzes a odvtedy to uzivam stale podla odporucania a menstruacia mi chodi pravidelne. Znie to neuveritelne ale sama som prekvapena ze to tak funguje 🙂) takze na privolanie menzesu a nepravidelny cyklus super! PMS som niekedy mavala silnejsie inokedy menej teraz s damperom je to uplne v pohode. Odporucam.
@luca_1990 ďakujem 🙂

Ahoj, ja som užívala damper tri mesiace, potom som otehotnela.Mala som nepravidelný cyklus a vždy pár dní predtým ako mi mali dni prísť, som mala strašné akoby návaly také úzkostné. Strašné mi tŕpli ruky,bola som depresívna a mala som pocit,že mám infarkt.Mne ten damper odporučila kamoška ,jej mama to zase užívala na menopauzu..ja som to kombinovala aj s magnéziom. Keď to raz budem znovu potrebovať,určite si ten damper znovu kúpim.Neboleli ma ani prsia,ani chute som nemala také strašné a celkovo som sa cítila úplne vo forme nie ako keď máš menzes.