icon

Damper Period Balance

szuszu1984
16. nov 2021

Ahojte, máte prosím niekto skúsenosti s prírodnými tabletkami Damper na nerovnováhy spojené s cyklom? Mám strašne silný PMS, hlavne psychické ťažkosti. HAK som brala kvôli tomu 2 mesiace, nepomohlo, dokonca mi bolo fyzicky horšie. Teraz užívam homeopatiká, no tiež to veĺmi nepomáha. Gynekológ mi ešte navrhol nasadenie Mireny, vraj keď mechanicky zruší menzes a ovuláciu, zmiznú aj hormonálne ťažkosti. No ohĺadne Mireny som tu v skupinách veĺa pozitívnych skúseností nenašla, práve naopak..Normálne si niekedy musím dať bylinný liek na nervy, aby som vydržala. Ďakujem za každú radu!

masa3010
8. feb 2022

Ahoj, ja som užívala damper tri mesiace, potom som otehotnela.Mala som nepravidelný cyklus a vždy pár dní predtým ako mi mali dni prísť, som mala strašné akoby návaly také úzkostné. Strašné mi tŕpli ruky,bola som depresívna a mala som pocit,že mám infarkt.Mne ten damper odporučila kamoška ,jej mama to zase užívala na menopauzu..ja som to kombinovala aj s magnéziom. Keď to raz budem znovu potrebovať,určite si ten damper znovu kúpim.Neboleli ma ani prsia,ani chute som nemala také strašné a celkovo som sa cítila úplne vo forme nie ako keď máš menzes.

szuszu1984
autor
9. feb 2022

@masa3010 ďakujem pekne ☺

luca_1990
27. jún 2022

Mala som problem s tym ze mi menzes po tom ako som chudla neprisiel 6 mesiacov. Narazila som na to nahodov na instagrame. Po 14 dnoch uzivania mi prisiel menzes a odvtedy to uzivam stale podla odporucania a menstruacia mi chodi pravidelne. Znie to neuveritelne ale sama som prekvapena ze to tak funguje 🙂) takze na privolanie menzesu a nepravidelny cyklus super! PMS som niekedy mavala silnejsie inokedy menej teraz s damperom je to uplne v pohode. Odporucam.

szuszu1984
autor
3. júl 2022

@luca_1990 ďakujem 🙂