icon

Deň menštruácie

17. máj 2023

Dnes by som mala dostať menzes ale namiesto neho mám výtok, priesvitný/bledý a ťažký, hustý (napíšem to sprosto ale vypadol so mna,na nohavičky) ako ked je ovulácia.. inak mi nic nieje,menzes mavam presný,vzfy v príde v den očakávania. Mali.sme nechránený sex ale mimo plodných dni, aspoň si myslím. Pred ms mavam vascinou sucho tak ten výtok ma zaskočil,je to znak tehotenstva?

autor
•
17. máj 2023

Este aby som nezabudla včera som robila test cez deňa bol negatívny. Nemám žiadne príznaky zatiaľ.

janetinka27
•
17. máj 2023

ahoj, nikto ti na to neodpovie. ak si si nie ista, ci si mala v tomto cykle ovulaciu, tak k otehotneniu prist mohlo. nie kazdy taky hlien ako si popisala, je typicky ovulacny. ja som zvykla mat tento hlien vtedy, ak mi nepraskol dominantny folikul a prerastol do cysty. vtedy som mala takyto hlien az do prichodu krvacania. ale u teba to tak byt nemusi. od moznej ovulacie si mala aky hlien? alebo skor sucho?

autor
•
17. máj 2023

@janetinka27 od ovulácie som mala asi klasický taký žltý,alebo sucho, niektoré dni som mala dost mokro v nohavičkách a hlien taky riedky priesvitný. Ale ovuláciu poznám aj podľa bolestí a to bolo ešte pred tým nechránenym sexom

janetinka27
•
17. máj 2023

a kolko dni mas od ovu?

autor
•
17. máj 2023

@janetinka27 fuha... No ovuláciu mavam tak 2-4 dni po skončení menštruácie. A cyklus mam 28dnovy cca

janetinka27
•
17. máj 2023

a kolko ti trva ms? v ktory den cyklu mavas ovu?
lebo je rozdiel, ak mas ms tri dni alebo sedem atd

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•