icon

Deň menštruácie

17. máj 2023

Dnes by som mala dostať menzes ale namiesto neho mám výtok, priesvitný/bledý a ťažký, hustý (napíšem to sprosto ale vypadol so mna,na nohavičky) ako ked je ovulácia.. inak mi nic nieje,menzes mavam presný,vzfy v príde v den očakávania. Mali.sme nechránený sex ale mimo plodných dni, aspoň si myslím. Pred ms mavam vascinou sucho tak ten výtok ma zaskočil,je to znak tehotenstva?

autor
17. máj 2023

Este aby som nezabudla včera som robila test cez deňa bol negatívny. Nemám žiadne príznaky zatiaľ.

janetinka27
17. máj 2023

ahoj, nikto ti na to neodpovie. ak si si nie ista, ci si mala v tomto cykle ovulaciu, tak k otehotneniu prist mohlo. nie kazdy taky hlien ako si popisala, je typicky ovulacny. ja som zvykla mat tento hlien vtedy, ak mi nepraskol dominantny folikul a prerastol do cysty. vtedy som mala takyto hlien az do prichodu krvacania. ale u teba to tak byt nemusi. od moznej ovulacie si mala aky hlien? alebo skor sucho?

autor
17. máj 2023

@janetinka27 od ovulácie som mala asi klasický taký žltý,alebo sucho, niektoré dni som mala dost mokro v nohavičkách a hlien taky riedky priesvitný. Ale ovuláciu poznám aj podľa bolestí a to bolo ešte pred tým nechránenym sexom

janetinka27
17. máj 2023

a kolko dni mas od ovu?

autor
17. máj 2023

@janetinka27 fuha... No ovuláciu mavam tak 2-4 dni po skončení menštruácie. A cyklus mam 28dnovy cca

janetinka27
17. máj 2023

a kolko ti trva ms? v ktory den cyklu mavas ovu?
lebo je rozdiel, ak mas ms tri dni alebo sedem atd

autor
Autor odpoveď zmazal