icon

Divná ejakulácia u muža

26. okt 2023

Ahojte prosím vás musím sa opýtať. Nemám 15 no toto som dnes videla prvýkrát. Mali sme s priateľom sex. Sme spolu krátko oťukávame sa. Boli sme v polohe on v ľahu a ja na ňom. Odstrcil ma dole a videla som že "striekol" síce len raz ale vyšiel klasický biely ejakulát. Potreboval sa však dorobiť. A až tak striekal klasicky. Nezažila som to takto na dvakrát čudovala som sa vlastne a aj bála či nie je nejaká šanca že takto to pustil čiastočne aj do mňa. Je toto bežné? Mám 30 a nejaké sexuálne vzťahy za sebou ale toto je novinka pre mňa. Ďakujem

tosomja
26. okt 2023

Dúfam, že ako 30r vieš, že horšie ako divná ejakulácia, je neželané tehotenstvo.

54tinka54
26. okt 2023

No áno, kľudne mohol byť ten prvý výstrek čo si videla vlastne jeho druhý a prvý skončil sekundu pred vytiahnutím v tebe 🙂 sa čudujem že ako 30r žena ktorá je v začiatku vzťahu s niekým, sa nijak nechráni. Lebo teda prerušovaná súlož nie je žiadna ochrana a myslím, že by sa to malo praktizovať s dlhodobejším partnerom, resp. vtedy, keď by ti nevadilo prípadné tehotenstvo.

marhulka13
26. okt 2023

@tosomja a este horšie ako divná ejakulacia, je žiadna ejakulacia

sticker
martinmmartin
26. okt 2023

predejakulacna tekutina, ak sa schxluje k vystreku semena tak ide najprv tato tekutina ktora ma za ulohu ochranit steny mocovej trubice pred samotnym semenom ktore je velmi zasadite a agresivne.
Problem by bol sklor keby to tak nebolo 🙂

tenerifka
27. okt 2023

30-rocna..... a kondom nic?

martaatram
27. okt 2023

Mam kamosku ktora ma 2 deti s ,,kvapôčky,,lasky takze kludne môžeš ostat tehotna … a zodpovednosť akože 0bodov…. Za chvilku budes pisat prispevok ze si ostala tehotna 🤦🏼‍♀️

harrisson
27. okt 2023

Keď muž striekne bez orgazmu, tak vie teoreticky hneď potom striekat znova keď si pomôže rukou. Čiže to mohlo byt tak. Na nete je veľa takých videii

iwesska
27. okt 2023

Velka pravdepodobnost,ze ta napustil.