icon

Dlhé čakanie na výsledok histológie

8. sep 2022

Ahojte, taka otazka, pre tych, ktori robia v zdravotnictve, ked sa caka na hostologiu dlhsie ako bezne znamena to skorej zle alebo dobre? Lebo cakam dlhsie na histologiu z krčka maternice a uz ma to znervoznuje a uz ma napadaju dve varianty, ze bud sa caka dlhsie lebo vyslo zle a overuju to este raz, aby ked daju na papier nejaky onko vysledok si boli isti na 100% alebo ze prave ked to teva dlhsie tak je vysledok jednoznacne dobry, a tedasa neponahlaju ho dorucit, ked to nie je surne …. Ďakujem za skosenost, ako to skorej je podla vas ☺️

monkabohdalova
8. sep 2022

pojem dlhé čakanie čo znamená? :D ja som čakala na výsledky z histologie skoro 21 dní

autor
8. sep 2022

@monkabohdalova no uz je to 25 dní

autor
8. sep 2022

@monkabohdalova a tiez mi prave povedali tri tyzdne a som teda prekvapena, ze stale nič

laura164
Autor odpoveď zmazal
laura164
8. sep 2022

Zavolaj si priamo do labaku, kde vyšetrujú tvoju histologiu, pozrú v Pc, dávajú sa tam aj rôzne farbenia, hlavne imuno, keď to trvá dlhšie, aby bol výsledok 100%

autor
8. sep 2022

@laura164 akoze boli aj sviatky, dva, moze to teoreticky spomalit a takto predlzit?

janinah
8. sep 2022

Stále sú dovolenky.malo personálu.nie je dôvod stresovat

autor
8. sep 2022

@janinah joooj ďakujem, lebo ja uz som zacala samozrejme uvazovat, ze preco, co a ako, no ja klasicky, ked nieco nie je standard, uz za tym hladam dovod

mirka1988
8. sep 2022

Práve keby boli výsledky zlé, prišli by behom pár dni ( týždňa ) . Určite budú dobré

laura164
8. sep 2022

Jasne, aj veľa doktorov teraz odišlo z labakov, tak sa nestíha