icon

Dlhé rozbiehanie menštruácie

5. jan 2026

Ahojte, máte skúsenosti že sa vám dlho rozbiehala ms? Ja som začala od 2.jan len spinenie,potom 3.trosku krvi vo wc a potom nič len spinenie ružové,a hnedé doteraz,ms meškala 20dni ,po pôrode 4r dozadu sa mi to stále neupravilo, niekedy to príde načas, niekedy takto dlho,ku gyn chodím pravidelne sleduje to,len mám štítnu žľazu,tak veľa je to aj z tymto spoločné...a tehotenstvo to asi nebude, plánujem si kúpiť test pre istotu keď sa to nerozbehne do stredy

anonym_343a9a
5. jan 2026

Áno, moja MS trvý 10 dní. Prvé dva dni ide len veľmi mierne špinenie. Potom 3,4 deň mierne krvácanie. 5,6,7,8 veľmi silné krvácanie a bolesti. 9,10 slabšie krvácanie a dozvuky.

anonym_2ab096
5. jan 2026

Áno, ako som prišla do perimenopauzy, mam to takto.

zuzanaete
5. jan 2026
@anonym_343a9a

Áno, moja MS trvý 10 dní. Prvé dva dni ide len veľmi mierne špinenie. Potom 3,4 deň mierne krvácanie. 5,6,7,8 veľmi silné krvácanie a bolesti. 9,10 slabšie krvácanie a dozvuky.

@anonym_343a9a Spinenie pred menstruaciou sa nerata ako den menstruacia. Prvy den menstruacie je, ked sa naplno spusti.

zuzanaete
5. jan 2026

U mna to zacalo vekom, ked pomaly zacali zmeny v cykle. Lekar povrdal, ze je to hormonalna zalezitost. Brala som aj nieco na to. Trochu sa to zmiernilo. Potom som to prestala riesit.

abcmajacba
5. jan 2026

@anonym_autor https://biocare.sk/eshop/produkt/zenska-rovnova...
Mne na to pomohlo toto

anonym_343a9a
5. jan 2026
@zuzanaete

@anonym_343a9a Spinenie pred menstruaciou sa nerata ako den menstruacia. Prvy den menstruacie je, ked sa naplno spusti.

@zuzanaete nikdy v živote som nemala špinenie pred MS, mám MS od 13tich. Niekde v 45 roku, mi to začalo dva dni pred a moja MS netrvá 6 dní,, ale trvá 10 dní.

hawk
10. jan 2026
https://www.youtube.com/watch?v=86zZC_LFoiM

V čínskej medicine sa vie, že spinenie pred MS súvisí s meridiánom sleziny, ktorý je oslabený. Ten zodpovedá za udržanie krvi v cievach, lebo cievy vyzivuje. A keď sú krehké, ľahko krv presakuje. Na MS sa to prejaví spinenim pred spustením alebo po MS, lebo krv nevie ani rázne zastaviť. Trochu o MS krvi nájdete aj v priloženom videu.