icon

Dlhodobé bolesti v ľavom podbrušku - laparoskopia

3. máj 2022

Ahojte, dnes som bola na gynde. Nevedia mi nijako zistiť, prečo mám dlhodobé bolesti v ľavom podbrušku. Z gynekologického hľadiska by malo byť všetko v poriadku, ale keďže sa to so mnou ťahá dlho, tak ma dnes ráno objednal na laparku, či nemám zrasty, alebo endometrioza, alebo iný problém, ktorý laparka vraj odhalí.
Prosím vás, ako prebieha to vyšetrenie. 13.6 idem ležať a 14.6 mám zákrok. Trošku mám obavy, keďže ja som mala operáciu max. zuba, žiadnu inú.

Strana
z2
autor
16. máj 2022

@lavienocka dakujem krasne 🙂 zatiaľ som sa ukľudnila už, ale to dočasu :D

lavienocka
16. máj 2022

Nebojte sa,po dvoch dňoch bolesti ustúpili a hojí sa to zo dňa na deň rýchlo.🙂 Aj ja som sa tak bála,ale iba sa zobudíte po operácii a budete to mať za sebou ani neviete ako..,potom už len trosku vydržať a o par dní doma už dobre.😉

autor
17. máj 2022

@lavienocka máte ešte bolesti ?

lavienocka
17. máj 2022

Už nie,už som v práci dnes.😉

autor
17. máj 2022

@lavienocka taže mi bude stačiť týždňová PN. Dobre vedieť 🙂

daom
18. jan 2025

Dobrý deň, ako ste nakoniec dopadli? Riešim podobnú situáciu práve. Zistili Vám niečo pri laparoskopii?

autor
19. jan 2025

@daom ano zistili mi endometriozu.. Šla som na operáciu ale mala dom od bolesti pokoj 2 týždne. Potom sa bolesti vrátili.. Nasadili mi endovelle na 6 mesiacov, avšak sme po 5 mesiacoch zastavili branie tabletiek keďže som menštruovala aj napriek užívaniu tabletiek a bolesti som mala stále.... Nasla som alternatívu a vďaka tomu mam asi rok a pol uz pokoj od bolesti. Beriem serrapeptasu. Denne 1 tbl.

Strana
z2