icon

Dlhodobé krvácanie aj mimo menštruácie

zacharovi
6. apr 2023

Uz treti cyklus krvacam mimo menstruacie, nie len na ovulacii, ale aj pred, po ovulaciou, slabe bolesti v podbriaku...Mali ste to niektora?
Mam 30 roky, nikdy som nemala taky problem...az teraz po 4tom tehu (prislj sme zial o babo v 10 tyzdni tehu :( )....prisiel normalny cyklus +dojcim este tretieho synceka.
U gynekologa ma odbili, ze to je normalne po obnove cyllu krvacat mimo cyklu....nevidila som ani jeden prispevok o tom,zeby to bolo normalne ani clanok...
Mali ste to niektora? (Som po 3 sekciach, posledná pred rokom a pol).
Doktor urobil usg cez brucho, krcok neskontroloval, ze naco ked som mala pred mesiacom a pol cistenie po babatku....ze to by tam videli....no neviem, nejako sa mi ten jeho pristup nezda. Ani minule nevideli ze som tehotna na usg 🙄 nezda.

lenuska9999
•
6. apr 2023

@zacharovi tak zmen gynekologa keď svojmu nedôveruješ

pribinak
•
6. apr 2023

@zacharovi Hm, uvažovala by som nad iným gynekológom

Len tak sa krvácanie nedeje. Nejaká príčina tam musí byt

janka258
•
6. apr 2023

@lenuska9999 tak tez by som zmenila

sim_mi
•
6. apr 2023

Hormonalna nerovnovaha? Som par mesiacov po sekcii a uz druhykrat sa mi stalo, ze menstruacia trvala 10 dni - zastavili mi ju liekmi, inak asi krvacam uz navzdy 😁 a pravdepodobne je to hormonmi, nemam este vysledky z odberov, tak skus sa opytat na hormonalny profil

zacharovi
autor
•
6. apr 2023

@sim_mi Ano, aj ja som si menzstruaciu zastavila az liekmi, teda Ascorutin...ten mi dali brat aj mimo cyklu pri krvacani a spineni....vysoke davky, to pomaha...ale zas dojcim, nechcem to brat vkuse cely mesiac ..

zacharovi
autor
•
6. apr 2023

@sim_mi Robili Ti odber krvi? To gynekolog Ti robil?

zacharovi
autor
•
6. apr 2023

Praveze moj original gybekolog berie uz len tehulky, lebo.sa stal primarom...ma toho velmi vela
V ine dni robia menej vazne pripady ini z nemocnice lekari. Neviem, ci primara s tym otravovat (cez rizikove tehotenstva mi velmi pomahal)...radsej sa pytam, ci je to naozaj normalne ako mi povedali, nech ho potom s tym nenahanam, s takou banalitou, to by sa mu nepacilo 🙄

kittykat22
•
Autor odpoveď zmazal
•
20erika07
•
6. apr 2023

Tiez som takto krvacala po potrate (tiez 10ty tyzden ) hocikedy ma zlialo, zle ma vyčistili, ostal mi kusok placenty , nakoniec sa to zistilo az ked uz zo mna take zrazeniny isli ako tenisove lopty a krvacanie nešlo zastaviť ani po niekolkych injekciach, ale dr vecer na prijme s kludom angličana, že sa to poriesi ráno, v noci behala okolo mna poplasena sestricka a len pichali do mna tie injekcie a dr v klude spinkal, zatial co zo mna lialo a lialo.
No normalne to podla mna urcite nie je, skus ineho gyn.

bolarazjedna
•
6. apr 2023

Ja som mala dlhodobé špinenie mimo menštruácie, aj pred menzesom, neskôr aj po mentesen, az po ovuláciu, posledné mesiace to vyzeralo tak, že 28dnoveho cyklu som krvacala 6dni a špinila zvyšných 19....
Horm9nalny profil som mala opakovane v poriadku, v CAR mi povedali, že býva to pri endometrióza (ktorú mam dávnejšie potvrdenú). Ani netuším ako, ale aj pri takom cykle sa mi podarilo spontánne otehotnieť, a musím zaklopať, po pôrode tento problém nemám, ale ešte mam menzes iba 3 mesiace.
Zrejme to nebude tvoj prípad, ale aj tak možno niekomu bude môj príklad užitočný.

sim_mi
•
7. apr 2023

@zacharovi ano, hned na vysetreni mi vzali krv a odniesla som ju do labaku

jankakuckavesela
•
20. mar 2024

@20erika07 to musel byt hrozny zazitok, ja mam tiez otrasnu skusenost s doktormi na gynekologii. Hanba im, dufam, ze raz im to zivot zuctuje