icon

Dlhodobé krvácanie po menštruácii

foxy123
13. okt 2025

Ahojte potrebujem poradiť takže bude to dlhšie ale chcem to napísať do podrobna 1.10 som dostala menštruaciu
6.10 mi skončila o deň na to som začala krvácať znova tak ja že pohoda možno ešte o deň sa mi predĺžili no ale nie stále som krvácala a dosť povedala som si zme idem na hynekologickú pohotovosť aj som išla urobili mi sono aj také aj vonkajšie aj ma popozeral všetkým možným bola som dnu asi tak 40 minút no povedal mi že je všetko v poriadku že krvácám z krčka maternice ale že to je iba kvoli tomu že sa mi menštruácia predĺžila lebo mam UID ( aˇnehormonálne antikoncepčné teliesko DANA) pichli mi injekciu na stiahnutie maternice aby som nekrvácala a povedal mi zme všetko je v poriadku ale ak mi bude zle nejak mám sa vrátiť na pohotovosť pohoda jeden deň som nekrvácala 13.10 dnes v pondelok som mala ist k svojmu lekárovy tak som šla doktor ma nevyšetril povedal mi iba že si mám kupiť lieky Ascorutintak som kupila no nezdá sa mi mam akoze prijst ked mi bude zle a stale budem krvácať no ja sa citim oslabená necítim sa v pohode a bojím sa všetko možné mi prebieha hlavou a neviem či zas volať a isť ked ma i tak pošlú kade ľahšie ja fakt neviem čo mam robiť cítim sa už aj trápne 🙃 ale ak sa vám niečo také stalo pripadne váš nazor na toto všetko ?