Dlhodobé zvláštne pocity po močení
Chcel by som sa opytat uz dlhsie mam problem s močenim
Alebo teda skor po nom strieda sa to uz som bol aj viac krat u urologa a povedal mi ze je vsetko v poriadku viem sa bez problemov vymocit ale mam divne pocity po moceni ktore ani neviem opisat uz to trva skoro rok mam s toho uzkosti vkuse nato myslim sledujem to viem ze normalny clovek ani neciti ze tam dole nieco ma ale ja ked sa nato zameriam citim tam vkuse nieco neopisatelne proste len divny pocit neni to bolest neni to škrabanie ked nato nemyslim zmizne to rozmyslal som o navsteve psychologa.. Zacalo to tak ze som mal nieco ako zapal mocovych ciest nemal som antibiotika ale liecil som to urologickym cajom zlepsilo sa to nutkanie na mocenie nemam vkuse. Pijem vela vody a celkovo si na seba davam pozor poriadne sa obliekam atd. Ma s tym niekto skusenosti alebo som jediny na svete? Co by ste odporucili u urologa som bol x krat a povedal vkuse to iste kedze nemam priznaky zapalenia mocovych ciest som v poriadku… Moze to byt nieco zaseknute v mocovej trubici semeno atd?
mala som to, bolo to psychologicke. odislo to samo.
mala som to, bolo to psychologicke. odislo to samo.
@cattaleia ked sa mozem spytat ako dlho trvalo dostat sa s toho beriete nejake vitaminy ja beriem len ashvagandu a magnezium
@cattaleia ked sa mozem spytat ako dlho trvalo dostat sa s toho beriete nejake vitaminy ja beriem len ashvagandu a magnezium
@anonymus1234 pisala som IP

Psychológ je dobrý nápad.