Dlhší výpadok menzesu a znovanabehnutie
ahojte chcem sa opytat ci sa vam niekedy stalo ze vam vypadla ms na dlhsie, aj par mesiacov potom sama nabehla?.bez toho aby ste museli ist na vyvolanie?
Ano bezne sa mi to stava pauza aj 3 mesiace..vacsinou nabehne po zime s prvymi slnecnymi dnami na jar.. zevraj sa tvori viac hormonov
@saxana000 a lekar neriesi?
Ja neriesim..naco... nepotrebujem ju nutne k zivotu.
Lekar by ma napchal hormonmi.neprosim si.
isla by som na vysetrenie. ale sama vies, ci sa v tvojom zivote nieco nezmenilo. pribrala si alebo schudla? brala si lieky, mala si tazke obdobie a pod?
ja by som na vysetrenie isla, zanedbana sliznica moze skoncit vselijako
Ano mala som take. Vynechala 2m potom prisla, potom zas mesiac nic .. umna to bol problem s hormonmi
Áno stalo sa mi to dva krát...neschudla si náhodou? Mne nabehol sám,ale trvalo to veľmi dlhé obdobie a musela som pribrať naspäť.
@melany4 praveze pribrala som
koľko máš rokov?
ak si pribrala vyraznejsie, potom sa sprava tuk ako "organ" a moze ist o nadprodukciu estrogenov. pricinu vypadku MS na koniku asi nedokaze stanovit nikto.
staci ist na kontrolu, treba pozriet vysku sliznice, pripadne ci sa pripravuje ovulacia alebo prebehla, vyvolavacka nie je nic hrozne, ale o tom rozhoduje doktor
@ibrunova 33..a obavam sa lebo v tomto veku isla moja mama do prechodu..mala 34 ked jej skoncil menzes uplne

Mne parkrat meskala 3 tyzdne, vzdy to spustil sex (mala som vztah na dialku, tak som si musela na tuto terapiu pockat :D )