Skúsenosti s Norethisteronom na dovolenke pri mori
Ahojte , konečne dovolenka pri mori na ktoru čakam cely rok a menštrucia presne počas toho ☹ aj teraz mám taku silnu že si to tam neviem takto predstaviť ☹ štvrty deň a akoby druhy uplne silne, zvažujem nad tou pirulkou ale musela byť som brať až 10 dní ☹ čo bude potom si ani neviem predstaviť asi vykrvacam....ake mate skusenosti?? Nieže mi tam bude od toho zle...brala som už tuto pirulku ale davno a len tak 3 dni ...
ja som si ju dala predpísať minulý rok, nemala som žiadne nežiaduce účinky, menštruácia prišla asi do 2 dní ako som ju vysadila... aaale ja mávam 4 dňovú, to už musí byť keď mám 5dní ms a silnejšie len prvé dva dni.
@simona1998 no lebo aj teraz mám dosť silny ako nikdy predtym :-/ a čo zrobí pirulka ktovie, ale ja to risknem akoby som stým tam trapila...
@petik22
@maminatimka ja mávam tiež silný menzes 🙂 ale dá sa to zvládnuť neboj , raz som si povedala , že vydržím dovolenku s menzesom a nikdy v živote . Tabletky mi pomohli a nemala som žiadne nežiadúce účinky a to som pila aj drinky 🙂
@maminatimka ja som mavala silny menzes a trval mi zvdy dobrych 7 dni a mala som aj norethisteron a nic. Vysadila som a normalne prisli do 2 dni a take ako vzdy pohodicka ziadna drama sa nekonala
@simona1998 takže kludne aj drink? Lebo ten alkohol nikde nepíše :-/
@ns994 no určite ich budem brať, no 10 dní, dufam že nebudem dajaka extra naladova 😀 Dakujem dievčata ❤
Ja som ho tiež užívala pred, počas dovolenky. Ja mám tiež silné a až 7-8 dní, neviem si predstaviť tak fungovať v šatách, plavkách, chodiť sa kúpať. Asi by som ani nešla. Mne to pomohlo a vedľajšie účinky neboli žiadne. Určite využijem aj niekedy v budúcnosti ak to tak bude vychádzať opäť.
@janka95 no ved to ,prejde cely týždeň stým, trapiš sa tam a čakaš na to rok...ale teraz mám extra silne aj s kuskami, to asi lebo mám miom...no neriešim to už, pirulky mám doma a dovolenku si chcem užívať 🙂
@maminatimka jasne drinky všetko 😊 3 roky po sebe som tak fungovala a žijem 😊
Raz som si nedala na Rhodose tie tabletky , reku, že vydržím . Zabudla som si po pol hodine vymeniť tampón , vyjdem z bazéna a namiesto kvapiek čistej vody zo mňa kvapkali červené kvapky od bazéna až na izbu 😂 odvtedy som si povedala , že s menzesom na dovolenku nikdy
@maminatimka verim ze to bude dobre 🙃 aj ja som mala respekt predtym ale chcela som si uzit dovcu a tym ze mavam silny tak presne isla som do toho. A nemala som ziadnu reakciu a brala som to dobrycy 10 dni. Tiez som sa bala ze ake silne budu potom ale nic vobec nic. Praveze este lepsie boli 😁 ani náladova som nebola. Len viac hladna ale to pripisujem dovolenke a ze sme kazdy den nachodili strasne vela a zimsie bolo 😁 drzim palce
@simona1998 no hrozne, toto by som nechcela zažiť, už som rozhodnutaaaa 🙂
@ns994 nafuknuta určite budem, len aby ma to brucho nebolelo,lebo toto som niekde čitala že počas toho ako brali im bolelo brucho akoby to chcelo prísť proste..
@maminatimka jaaj. Nie taketo som vobec nemala. Ani bolesti ani nafuknutie. Nic.
@ns994
@simona1998
@janka95
@simona1998
@petik22 diečata ešte otazočka, kedže to bude Egypt a nahodou keby som potrebovala Antinal, môžem brať obidve sučasne ????
Ja som to mala na poslednej dovolenke v egypte a nechytilo ma to chvala bohu a to som pila aj s ladom a jedla vsetko . Ale toto ti povedať neviem žial.
@simona1998 ešte toto musím dajak zistiť 🙄
@maminatimka Ale ja osobne keby ma to chytilo by som si dala antinal alebo zavolala na linku kde mate poistenie nech vas vezmu na infuzku .Daju vam infuzku a behom hodiny ste na hoteli fit
@simona1998 takže ked nas chytý tak na to číslo máme zavolať, nie delegata? joj už mám paniku s toho, minuly rok sme boli v Marsa matrouh tak bral manžel Antinal, no prehnalo ho parkrat.. aj ked sme všetci brali probiotika on to dostal,ale viem od čoho...od zeleniny...to podľa mňa umyvaju pod vodou ..
@maminatimka popýtaj sa v cestovke kam konkretne, každy to ma inak , Aj tu baby na MK si chvalili viac infuzku ,pretože po antinale su ešte dozvuky a pri infuzke nic
Môžeš brat oba lieky ak bude treba.My sme v Egypte nikdy problém nemali,len tam nepijeme ľad v nápojoch.
@janinah Dakujem ❤ takže obidve sučasne aj antinal aj norethisteron? No my ani lad, zeleninu vôbec...manžel si dal minuly rok šalat a hned to aj prišlo, bolo na nom plno vody 🙄
ja som to užívala aj s antinalom, aj s antb. na faraóna - presne ma to chytilo v egypte :D
Prosím vás, ja si chcem takto oddialiť radšej cyklus pred dovolenkou, aby ten nasledujúci prišiel až po návrate domov. Dostali ste potom nasledujúcu menštruáciu po 4 týždňoch ako vždy? Alebo meškala? Ďakujem 🙂
@lucila83 nie menzes príde 2-10 dni po poslednej tabletke . Tabletky sa užívajú 2x denne 1rano 1 večer . Keď prídete domov ich prestanete jesť a menzes príde 🙂 mne raz prišiel do 2dni raz do 5 , je to individuálne
@simona1998 - áno, ďakujem, tomu rozumiem, oddialim a do pár dní po dobratí liekov dostanem tú menštruáciu. No ja som myslela to ďalšie krvácanie, či príde o 4 týždne alebo zvykne meškať...
@lucila83 menzes po tabletkách (keď som ich dobrala) som mala 31.3 a ďalší klasicky menzes 29.4 🙂
@lucila83 čiže sa mi cyklus prispôsobil tomu cyklu s tabletami 🙂
@simona1998 - super, ďakujem. Snáď aj u mňa to tak bude 🙂

@maminatimka prečo by si mala vykrvácať? Budeš mať normálny menzes . Ja som mala dokonca slabší 🙂 každú dovolenku fungujem na norethisterone a dokonca kvôli Ivf som ho brala aj mesiac a nevykrvacala som