Dozvie sa gynekológ o návšteve pohotovosti?
Dobry den, ak som bola na gyn pohotovosti, dozvie sa to moj gynekolog?
Preco by sa to nemal dozvediet? Ked to nahrali do systemu tak to uvidi ak sa do neho pozrie
@viestta to chcem vediet ci to vidi alebo nie
Vacsinou ano (odhliadnuc od toho, ze by si mu to mala sama oznamit)
ak pouziva eZdravie tak ano, lebo nemocnice ho pouzivaju
ano vidi to v systeme
Inak to by ma zaujímalo , prečo tato otázka ? Ved ja keď mám správu z pohotovosti ja ju automaticky odovzdávam tomu lekárovi , ktorému patrí . Nerypem , naozaj ma to zaujíma
Inak to by ma zaujímalo , prečo tato otázka ? Ved ja keď mám správu z pohotovosti ja ju automaticky odovzdávam tomu lekárovi , ktorému patrí . Nerypem , naozaj ma to zaujíma
@nika11103 možno nechce dať správu jej lekárovi, tak preto sa pýta
@nika11103 lebo sa nestotoznunem s nazorom mojho lekara a nechcem aby vedel zw som tam bola
a na pohotovosti ti zistili nieco ine? lekara vies zmenit
Jedna normálna otázka a moralistky už riešia ktovie z akého podozrivého dôvodu chce pani návštevu na pohotovosti utajiť 😁 typický modrý koník 😁
a na pohotovosti ti zistili nieco ine? lekara vies zmenit
@mamina7070 zistili to iste, navrhli inu liecbu… respektive, nejaku liecbu…. Zmenit viem ale nie pocas tehotenstva
@mamina7070 zistili to iste, navrhli inu liecbu… respektive, nejaku liecbu…. Zmenit viem ale nie pocas tehotenstva
@anonym_autor vidi
Aj aku liecbu si dostala, kto ti ju predpisal, kedy si vybrala a ci si vybrala z lekarne lieky atd
@anonym_autor prečo by si nemohla počas tehotenstva zmeniť lekára, keď sa nestotoznujes jeho postupom?
@anonym_autor prečo by si nemohla počas tehotenstva zmeniť lekára, keď sa nestotoznujes jeho postupom?
@anonym_71ac2b novy nezoberie, az po tehotenstve
Keď si bola na pohotovosti v nemocnici kde robí zistí to Keď si bola inde tak system natolko nieje prepojený...
@anonym_71ac2b novy nezoberie, az po tehotenstve
@anonym_autor ja som menila počas tehotenstva takže toto je blbosť.. áno nájdu sa takí ktorí nechcú ale máš na to nárok takže len pekne hľadaj ..verím že nájdeš

Preco by sa to nemal dozvediet? Ked to nahrali do systemu tak to uvidi ak sa do neho pozrie