Drilling vaječníkov a prefuk
Ahojte sú tu len staršie témy...čaká ma táto "prijemná" skúsenosť...ma stym niekto skúsenosť a aj úspešne tehotenstvo po zakroku?
Ďakujem
@simca115 ďakujem za odpoveď..
@petronela4925 mne to robili laparoskopicky, mam pcos nemala som ovuláciu. Operácia pomohla asi najmä ten drilling priechodnosť som mala v poriadku. Začala som potom mávať normálne cykly s ovuláciou. Nakoniec sme aj tak išli do ivf ale kvôli zlému spermiogramu muža. Teraz som v piatom mesiaci
@veso23 gratulujem ...🙂 ja mam tiez pcos ale jediny priznak su male folikuly nic ine...lenže mi nepraskaju folikuly ani po gonasi...tak hadam toto pomôže...🙂
@simca115 ja mám total nepriechodné vajcovody ktoré sú opačne otocene a sú obrastene zrastami , pol vaječníka odrezaneho , pcos, anovulacne cykly a po 5r som otehotnela prirodzene 🫣takže doktorom uz neverim !😆
@simona1998 čožee no tak toto je teda riadny zázrak
@simona1998 nemam slov..🙂 nadhera
@petronela4925 áno absolvovala som a aj miliónov iných pokusov.... ťažko povedať čo zabralo
@petronela4925 mne to pomohlo. V novembri zakrok, v januari som prirodzene otehotnela. Dcerka ma uz 10rokov.
Po vysadeni antikoncepcie som nemala cyklus, 1,5r som to riesila u lekara, 1r v CAR. Po drillingu a prefuku sa nam to podarilo. Tiez PCOS bez vonkajsich priznakov. Drzim palce ❤️
@zabinkalenka ďakujem🙂 moc
@petronela4925 ahoj ja som otehotnela po vyše roku po laparke celkovo po 3 rokoch a ci mi laparka pomohla tak to neviem.🙂
@melany444 je až neuveriteľné ako to niekedy môže trvať...ďakujem za odpoveď
@petronela4925 áno ja som vôbec už nedufala...
Manžel mal problémy tiež dosť veľké.
Beriem to ako najväčší zazrak co sa nám stalo 🙂🙂

@petronela4925 mne len robili priechodnosť ale u mňa sú komplet vzrastene . ale počula som že ženy dokázali potom prirodzene otehotnieť 🙂