Dva dni ma bolí zlatá žila
Ahojte.. Viete mi poradiť niečo na zlatú žilu? Vybehla mi pri stolici.. pobolieva to a trápim sa už 2 dni.. Mám gél dubovu kôru.. Zatiaľ nič moc.. Je tam slabá úľava.. Mám aj dubovu kôru na odvar.. Ďakujem za všetky rady..
No ja som mala fakt trápenie zo zlatou zilou a do týždňa som mala pokoj používala som dr Max dubová kôra gél za mňa najlepšie čo môže byt
Ja som ten gel kombinovala s hemostop a toto mi zabralo,trvalo to dlhsie ale uz je po probleme
mobivenal je ok aj mne ho odporucali a potvrdzujem cenovo je rovnako na tom ako detralex .. mala som aj ten ale ten je na predpis ale poistovna nic nepreplaca
Prajem ti skoré uzdravenie a nech ťa táto situácia už zdaaaaaleka obchádza do budúcna...🤗🤗🤗🤗
So zilou sa trapim uz roky. Mam uz aj vnutorne a minule mi jeden praskol a spravila sa mi velmi bolestiva trhlina ktora mesiace krvacala. Uzivala som aj detralex aj ine lieky, maste z lekarne, cipky a nic.... Po dvoch rokoch mam ulavu, najskor si sprav sedaci kupel (cca 1h) v dubovej kore. Aj viac dni po sebe. Gel z dubovej kory mam aj ja a vzdy si po stolici musim umyt ritku a natriet gelom. A este ti poradim jednu vodicku, na tu nedam dopustit, kupis ju v dr. max ale tusim iba online H4 repair. Momentalne nemam bolesti, pouzivam tu vodicku denne a obcas gel. Ak sa mi to trochu zhorsi, robim si kupel (ten som nemala vyse mesiaca)
Ahoj, ja ti odporúčam 100% čajovníkový olej, zaberá hned - aspoň chladí. Ja tú žilu nemám až takú hroznú ale ked už začnem cítiť tak hned dám čajovníkový olej a na druhý deň už mi nič neni...dobre treba aplikovať viac dní aby to neprišlo naspäť....

@katiku daj si u dr predpisat detralex. Na letaciku je rozpisane davkovanie v pripade hemoroidov.