Dysplázia prsníkov - tekutina z prsníka
Ženy chcem sa spýtať. Medzi fázami cyklu moje prsia veľmi drastický reagujú. Extrémna bolesť a zduria sa žľazy kľudne aj 7 dní pred ms alebo počas ms. Problém vidím v tom, že mne ide z ľavého prsníka tekutina - mliečna farba ... vždy ... od asi 12 rokov. Gynekológ povedal že je to ok. Hormonálny profil v poriadku, štítna žlaza - krv aj sono v poriadku, sono prsníkov - fertilné prsníky, dysplázia prsníkov a pred rokom počas sona keď boli zdurené tak - benígne prsníky. Je tu niekto s podobnou skúsenosťou čo s tým? Alebo či to je ok tá tekutina?
@sono2 na počudovanie podľa výsledku hormonálneho profilu je v norme. Mne toto nikdy nerobilo problém ... ale keď mi vyšlo minulý rok sono že benígne prsníky tak si robím obavy. Tento rok sú prsníky úplne v poriadku nič s nimi neni. Nepoznám absolútne nikoho kto by mal problém s prsníkmi a to som ani ešte nekojila.
@sono2 2 roky dozadu som bola na mr-ku kvôli tej tetánii som si myslela že mám tiež niečo s mozgom a bola som fit ako ryba … všetko krv, zápalové hodnoty, oftamologička tiež povedala že nič v dutinách nevidí a tomu som neverila ani ja že prolaktín je v poriadku ale bol. 2 mesiace dozadu som bola znova u gynekológa a pozeral si znova tie výsledky a boli v poriadku. Týždeň dozadu som bola na endokrinológii a včer ami prišli výsledky a všetko mam v norme takže fakt netuším z čoho a prečo ale chcem to riešiť ale neviem kam ďalej sa pohnúť.
@damia22 to ti verím.
V každom prípade, ti držím palce!
Super že mri si absolvovala a je OK. Toho som sa trochu obávala.
Mne to príde tiež záhada, ja v medicíne na ne neverím. Všetko má vysvetlenie. Určite sa časom príde na dôvod.
Možno nejaká hodnota čo je u iných OK u teba spôsobuje tento jav. Skontrolovali to viacerí doktori? Ja by som to dala inde pozrieť.
Dvaja ľudia, Možno úplne iný pohľad na vec.
Maj sa pekne!

@damia22 aj prolaktin máš ok?