Ejakulát nevytiekol po antikoncepcii: Osobné skúsenosti
zdravím,rada by som dostala nejaku vašu skúsenosť niekoho kto sa s tym už s niečím podobným stretol. Beriem antikoncepciu prvý x v živote (Majlaton) presne 8dní, dnes sme sa s partnerom rozhodli mať nechránený sex a 2x sa do mňa urobil lenže som mala pocit že zo mňa nič nevyteká.
Pockala som hodnú chvíľu myslela som že to príde ale vôbec nič. Stretli ste sa niekedy s niečom podobným ? Hlupe komentáre si prosím nechajte pre seba 🙂
1.Neurobil sa.
2.Ma ho malo.
3.Pouzil inde.
Sprav mu to rucne a zistis kollko ho ma.
Nová registrácia, raz ženský rod ,potom mužský neviem neviem 🤔
@bez_menaa 🤣🤣🤣 si robis srandu, alebo si taka jednoducha? Co ma antika spolocne s vytekanim eja?
Na antikoncepcii je napísané odkedy si chránená.
Akoze podla tvojej logiky, ked beries antikoncepciu, tak ejakulat nevyteka? Antika to pohlti ako hubka? Alebo zabrani vystreku? Dnes som uz citala vsetko 🙂
@diewcatqoo nie nemyslím si že keď beriem že to nevytecie, pýtala som sa na môžme riziko otehotnenia keďže to beriem len 8dni prvý x v živote
@janinka007 práveže nič otázka znela inak ;)
@bez_menaa tak ja osobne som sa chránila prvý mesiac, načo riskovať. Teoreticky by si už chránená mala byt. Ak si ich brala poctivo a v rovnakú hodinu, aspoň približnú, a nemala hnačku, vracanie, neuzivala atb a pod. K druhej časti otázky, možno to ešte vyjde neskôr. Zbytočne nad tým premýšľať. Načo.
To je dost huste brat HAK 8 dni a hned sa nechat 2x obstreknut,ale tak to je vasa zodpovednost🤷♀️
@1fifinka1 konečne normálna odpoved k téme 🙂 ďakujem preto sa pýtam lebo nikdy v živote som sa s tym ešte nestretla a nikdy v živote som antikoncepciu nebrala a keďže som ju nebrala nemám odkiaľ vedieť ako to cele zvykne byt (jasne že viem že to musí vytiect) ale nezažila som ešte ten pocit a preto ma to prekvapilo a zaskočilo že nic nešlo von
@janinka007 stačí citat s porozumením 🙂
@bez_menaa niekedy to nevytecie hneď, môže kľudne aj po nejakom čase, alebo postupne pomaly. Jasne, že ten prvý ak je ho viac, tak určitá časť vyjde, ale môže pomaly odtekat aj nejaký čas. Ja preto vždy vravím mužovi nech to dá von, mne je to nepríjemné. Fungujeme tak roky. Ale čo si pamätám z tých mladších čias, dakedy to šlo von aj počas dňa postupne 🙈
@bez_menaa tak ja neviem - toto má aj pointu? O čo ti vlastne ide?
@danica2711 ide o to či ste sa už niekto niekedy s niečím podobným stretol
@1fifinka1 ja napriklad nerozumiem tym stojkam a ostat lezat, ked zeny chcu otehotniet a nedari sa, tak skusaju kde co. Ze vsetko hned vytecie. Tak aby nevytieklo hned. A mne sice vela vytecie hned, ale kludne este aj na dalsi den vecer tam toho je dost, uz si myslim, ze to mam tam dake vadne, dake zakutia alebo co...🤣 No je to neprijemne, ja si aspon intimku musim davat hned a cely nasledujuci den a menit...🤪

@bez_menaa nestretla.mozno si viem predstavit,ze ked je sex uz tretikrat za sebou,ze uz je tak malo ejakulatu,ze uz nic nevyteka pocitovo.ale pri prvom sexe sa postavis a mas problem ist na wc tak,aby to netieklo vsade.