Ekzém na slabinách
Ahojte. Spravil sa mi takýto červený ekzém na slabinách a pod nohavičkami. Svrbí to, je to akoby suché na niektorých miestach. K dr som objednaná na 7 apríla len neviem či dovtedy vydržím. Natieram si to Laroche posay niekedy mám pocit že zaberie ale posledné dni mám pocit že nie. Najhoršie že sa mi spravil ekzém aj v ušiach. Tiež to svrbí a vytahujem odtiaľ niečo ako šupinky. Môže to byt atopicky ekzém? Alebo pleseň? samozrejme viem že to mi všetko povie dr ale dotek doby patram čo to môže byt a čo mi môže nato pomôcť a uľaviť od svrbenia a zmierniť fľaky. Ďakujem

Ešte podotknem že z holenia to asi nieje. Nepoužívam penu ani nič podobne. A zároveň toto sú ine fľaky ozaj ako ekzém alebo cosi…
Nemala si stres v poslednej dobe? Naročné obdobie?
@panonia uf. To teda mala a riadne. Ako chápem že to môže mat súvislosti. Ale až takto?
Aby to nebola psoriaza, ale niesom lekar.....ja by som poslala kožnej fotku,s tým že sa to nedá vydržať . Ja bežne posielam emaily, a vždy mi poradili niekedy aj recept napísali.
Mohol by pomôcť Canesten krém, ak je to pleseň 😉
Áno skus ten canesten ten by mohol zabrať..
Bola som u kožnéj dala mi nejaký kortikoid a nejakú zarábanu masť. Je to nejaký ekzém. Pleseň to nie je. Ďakujem aj tak