icon

Ekzém na slabinách

19. mar 2025

Ahojte. Spravil sa mi takýto červený ekzém na slabinách a pod nohavičkami. Svrbí to, je to akoby suché na niektorých miestach. K dr som objednaná na 7 apríla len neviem či dovtedy vydržím. Natieram si to Laroche posay niekedy mám pocit že zaberie ale posledné dni mám pocit že nie. Najhoršie že sa mi spravil ekzém aj v ušiach. Tiež to svrbí a vytahujem odtiaľ niečo ako šupinky. Môže to byt atopicky ekzém? Alebo pleseň? samozrejme viem že to mi všetko povie dr ale dotek doby patram čo to môže byt a čo mi môže nato pomôcť a uľaviť od svrbenia a zmierniť fľaky. Ďakujem

autor
19. mar 2025
autor
19. mar 2025

Ešte podotknem že z holenia to asi nieje. Nepoužívam penu ani nič podobne. A zároveň toto sú ine fľaky ozaj ako ekzém alebo cosi…

panonia
19. mar 2025

Nemala si stres v poslednej dobe? Naročné obdobie?

autor
19. mar 2025

@panonia uf. To teda mala a riadne. Ako chápem že to môže mat súvislosti. Ale až takto?

panonia
19. mar 2025

Aby to nebola psoriaza, ale niesom lekar.....ja by som poslala kožnej fotku,s tým že sa to nedá vydržať . Ja bežne posielam emaily, a vždy mi poradili niekedy aj recept napísali.

majjka4
19. mar 2025

Mohol by pomôcť Canesten krém, ak je to pleseň 😉

lucialucy43
3. apr 2025

Áno skus ten canesten ten by mohol zabrať..

autor
3. apr 2025

Bola som u kožnéj dala mi nejaký kortikoid a nejakú zarábanu masť. Je to nejaký ekzém. Pleseň to nie je. Ďakujem aj tak