Existujú spôsoby prenosu chlamýdie mimo sexu?
Ja tu niekto kto ma skúsenosť s chlamýdie aj keď ja som sme obaja boli panic a panna aj mame 100% dôveru ale partnerke takéto baktérie zistili?
Chodili sme veľa po welnesoch a saunovych svetoch, potom sa objavili príznaky...... partnerka ma zistenu poruchu bunkovej imunity.
Prosím iba seriózne odpovede, resp. ak ma niekto podobnú skúsenosť
@samuel222 ano, mozete to mat zo sauny, ci termalnych bazenov, kde sa udrzuje teplota 38 stupnov a viac.
Komaska bola viac ako rok bez chlapa, a predsa to dostala. Doktorka jej povedala, ze teple bazeny su pre tie potvorky ako stvorene, aj ked ich dezinfikuju. Staci, ze v ten den tam bol niekto nakazeny. A urcite tam nebola sama, co si odniesol domov takyto darcek.
Akurat vo vztahoch to potom robi neplechu, lebo to narusi doveru.
@moonlight1210 a keď je to neliecene tak to spôsobuje potraty alebo neplodnosť takisto.. my sme tiež už skončili s wellnessom
A preto uz nechodim do wellnesov atd je to humus…my sme mali problem takisto, nie chlamydie bol to iny problem kazdopadne urolog potvrdil, ze tam nachystas aj co nechces teplucka vodicka
@macko_usko222 netrep tu kraviny sama to mam potvrdene od viacerých lekárov ze sa to dá chytiť v bazénoch a verejných kúpalískach kde je teplejšie voda.. nepotrebujem si robiť dokonalý obraz a si predstav ze som nikdy nepodviedla manžela keď už tak na to narazas.
@macko_usko222 moja zlata asi nevieš aké to je keď prídeš o dieťa len za to ze sme si boli oddýchnuť vo wellnesse a vrátili sme sa síce domov traja ale s hentakou pliagou ktorá mi spôsobila nakoniec potrat..
Ano z Wellness dost mozne, ja som si z wellness doniesla raz Gardnerella, gyn, ze co som robila. Problemy zacali dost rychlo po navsteve wellness.
@macko_usko222 ale wellness mas nahych ludi bez plaviek, vela ploch, kde sa moze nieco dostat. To neni plavecky bazen. Napr v Oberlaa zu vsetci co virivke a saunach nahi. Zial idealne na tieto nemoci

Myslim, že nemožné.