icon

Existujú spôsoby prenosu chlamýdie mimo sexu?

samuel222
13. sep 2024

Ja tu niekto kto ma skúsenosť s chlamýdie aj keď ja som sme obaja boli panic a panna aj mame 100% dôveru ale partnerke takéto baktérie zistili?
Chodili sme veľa po welnesoch a saunovych svetoch, potom sa objavili príznaky...... partnerka ma zistenu poruchu bunkovej imunity.
Prosím iba seriózne odpovede, resp. ak ma niekto podobnú skúsenosť

stela567
13. sep 2024

Myslim, že nemožné.

ninusa221
13. sep 2024
moonlight1210
13. sep 2024

@samuel222 ano, mozete to mat zo sauny, ci termalnych bazenov, kde sa udrzuje teplota 38 stupnov a viac.

Komaska bola viac ako rok bez chlapa, a predsa to dostala. Doktorka jej povedala, ze teple bazeny su pre tie potvorky ako stvorene, aj ked ich dezinfikuju. Staci, ze v ten den tam bol niekto nakazeny. A urcite tam nebola sama, co si odniesol domov takyto darcek.
Akurat vo vztahoch to potom robi neplechu, lebo to narusi doveru.

mimuska328
13. sep 2024

@moonlight1210 a keď je to neliecene tak to spôsobuje potraty alebo neplodnosť takisto.. my sme tiež už skončili s wellnessom

svetlonos
13. sep 2024

@samuel222
odpovede si dostal. Ja vám prajem naďalej veľa lásky a takejto hlbokej dôvery 🙂 klobúk dolu. A rýchle uzdravenie prajem vám obom ❤️

nttnnt
13. sep 2024

A preto uz nechodim do wellnesov atd je to humus…my sme mali problem takisto, nie chlamydie bol to iny problem kazdopadne urolog potvrdil, ze tam nachystas aj co nechces teplucka vodicka

macko_usko222
Autor odpoveď zmazal
mimuska328
14. sep 2024

@macko_usko222 netrep tu kraviny sama to mam potvrdene od viacerých lekárov ze sa to dá chytiť v bazénoch a verejných kúpalískach kde je teplejšie voda.. nepotrebujem si robiť dokonalý obraz a si predstav ze som nikdy nepodviedla manžela keď už tak na to narazas.

macko_usko222
Autor odpoveď zmazal
mimuska328
14. sep 2024

@macko_usko222 moja zlata asi nevieš aké to je keď prídeš o dieťa len za to ze sme si boli oddýchnuť vo wellnesse a vrátili sme sa síce domov traja ale s hentakou pliagou ktorá mi spôsobila nakoniec potrat..

kiki68
14. sep 2024

Ano z Wellness dost mozne, ja som si z wellness doniesla raz Gardnerella, gyn, ze co som robila. Problemy zacali dost rychlo po navsteve wellness.

kiki68
14. sep 2024

@macko_usko222 ale wellness mas nahych ludi bez plaviek, vela ploch, kde sa moze nieco dostat. To neni plavecky bazen. Napr v Oberlaa zu vsetci co virivke a saunach nahi. Zial idealne na tieto nemoci