icon

Extra skorá menštruácia

klara855
11. jan 2014

Ahojte🙂 prajem pekny vikend. Chcela by som sa vás opýtat na vase skusenosti/ rady týkajúce sa mojho problemu....pred 16 dňami MS, slabsia ako inokedy...vcera, teda 15 DC zacala opat MS...samozrejme,ze sa chystam k lekarke...no este predtym som chcela spýtat vas, ci s tym nemate skusenosti, prosim vas. Snazime sa o babatko, ovulacia tento mesiac bola (testy, hlien sedeli), MS býva nepravidelna, ale doposial ziaden takýto extra výkyv...Myslite, ze sa crtá velký problém na ceste k pocatiu?Vopred dakujem za odpovede...

beka25
17. jan 2014

@klara855 ahoj, ako si dopadla u doktora? Pytam sa pretoze som mala tento mesiac taky isty problem...

klara855
autor
17. jan 2014

@beka25 zatial nijako 🙂 idem na buduci tyzden, potom dam vediet, ze co a ako🙂 snad sa to upravi...

beka25
17. jan 2014

ok, ja idem vo stvrtok do Helios centra v Martine, tam mi budu robit vysetrenia, tak mozno nieco vyriesia....

klara855
autor
12. feb 2014

@beka25 tak ja som teda bola na vysetrenie, vsetko ok, vajok je dost, pekne rastu a vsetko, co ma potesilo🙂 ale ma objednala kvoli tej MS na hormonalny profil...tak uvidime co z toho bude...ty si ako dopadla?

beka25
13. feb 2014

@klara855 v stredu ideme pre vysledky, mne uz robili tam hormonalny profil a bola som aj u svojho gyn. na krv a vysledky donesiem, tak este neviem aky je verdikt, ale teraz mam 21dc a uz citim, ze pride MS, tak tento mesiac zasa nic.
Ked ma pozerala doktorka, tak videla ze ovulacia prebehla, ale hned na druhy den som dostala MS co bol len 22 DC, tak si myslim ze bude chyba vo mne.Dam vediet, ked budem mat vysledky.

beka25
19. feb 2014

@klara855 ahoj,teraz idem z vysetrenia, boli sme pre vysledky, vsetko mame ok aj ja aj manzel, takze musim ist na predoperacne vysetrenie a pojdu mi pozriet priechodnost vajecnikov.
No uvidime ake budu vysledky.Ty si ako na tom?

klara855
autor
19. feb 2014

@beka25 ja čakam na MS, a potom budem chodim pocas cyklu na krv, a z toho mi budu robit vysetrenia, teda hormonalny...potom sa uvidi....zacala som (teda uz vyse mesiaca beriem) brat infolic...tesim sa aspon z toho,ze dnes je 23 DC a MS nemam a ani nejaky citak,ze dojde...kedze som ju uz mala i na 15 den, tak som rada, ze sa mi to predlzilo...aspon nieco.....uvidime ako dopadnu vysetrenia z krvi... mam obavy.......predoperacne? ked sa nenajde chyba, tak pojdem i ja... ale mam z toho respekt a strach... no nech sa to uz vyriesi...

bobenka1
3. nov 2014

Dobrý den prajem mam 17 rokov žijem v intimnom živote........ vseptembri som mala menštruaciu 28.9 potom som ju dostala 12.10 mne sa zda že to je skoro prosim vas poradte mi je to niečo vážne ? a ešte ma aj pichá v podbrušku je to take nečakane pichanie............ ☹