icon

Extrakcia osmičky - zubár v Trnave

neznamaxxx
30. aug 2017

Dobrý večer, prosím vás baby ktoré ste z okolia Trnavy, a máte za sebou extrakciu Osmičky, odporučite mi ktorému zubárovi ísť a ktorému sa radšej vyhnúť v Trnave. Mate skúsenosti s Branisom z polikliniky? Za každú odpoveď ďakujem. Ps nestraste ma prosím ako to je bolestivé a podobne. Ďakujem 💓

anesim
31. aug 2017

Známy bol u Sieberta, ale on mal tú osmičku nejak zle položenú, takže mu to museli vyrezávať. Kolegyňa ide tiež k nemu na vytrhnutie osmičky.

l3yla
Autor odpoveď zmazal
pauliii
31. aug 2017

Ja chodím k Branišovi a som s ním spokojná🙂

neznamaxxx
autor
1. sep 2017

@anesim mne rastie do kosti, trčí mi len kúsok a opucha mi to takže téz rezanie :-O

anesim
1. sep 2017

@neznamaxxx neviem či to spraví normálny zubár, to už je zubná chirurgia, sestranici toto robili v niekde v BA, keďže nechcela platiť, ale boli dlhé čakačky.
kolegyňa bola tiež v BA, ale nespravili jej to dobre, PN bola dosť dlho kvôli tomu

tuqanqa
1. sep 2017

@neznamaxxx keď sa bojíš,vyskúšaj zubné centrum Andel v HC

fefe123
1. sep 2017

V ZOS-ke .... výborni zubári aj vybavenie ....

tweetinka.co
1. sep 2017

Odporucam Mudr Siebert. Jeden zub mi rezal Mudr. Janec.

neznamaxxx
autor
Autor odpoveď zmazal
neznamaxxx
autor
28. jan 2018

@tweetinka.co prosím ta a ten MUDr Janec je dobry odporúčas mi ho?

tweetinka.co
28. jan 2018

@neznamaxxx za mna ano. Muz bol tesne po novom roku v tom bussines centre. Okrem dlheho cakania tiez velmi dobre. Ale na stomatochirurgicky zakrok sa da objednat.

milly198
20. apr 2021

Ahojte, nenasla som tu vela odporucani na mudr.janeca v trnave, ale po tom co sa stalo sestre napisem naozaj iba v strucnosti...lebo je to nenormalny pribeh....jej zubar mal dovolenku, tak isla k tomuto doktorovi nasla na recenziach ze je dobry tak ani nerozmyslala ze preco by nesla....urobil jej absolutne nevhodny zakrok za ktory u neho nechala mesacnu vyplatu, v domnieke ze bude v poriadku ako jej pan doktor povedal...nasledky boli velke, od infekcie cez enormny opuch. Zistilo sa neskor ze zakrokom bola infekcia roznesena do kosti a krvneho obehu. Kvanta antiobiotik, a to je to " najmenej"
...Ak nemate vedomosti o zuboch a sposoboch liecenia, tak sem isto nechodte.

0silvia0
22. nov 2022

@milly198 môžem sa spýtať aký to bol zákrok?