icon

Extrasystoly a znižovanie chuti na sex

24. mar 2025

Ahojte som už zúfalá :( mám denne nonstop extrasystoly ale každé ráno beriem.po.tabletky metroprololu a teda je to po ňom lepšie aj keď okolo štvrtej poobede už zas pociťujem extrasystoly ale je to lepšie ja ich ebz tabletiek cítim.asi nonstop aj keď zrovna keď som pár dní mala holter mi to neukázal je mi z toho zle keď cítim vynechany pulz nie som ani v strese ani nič ani na to nemyslím aj tak to príde. Ide ale o to že ja nemám absolútne už chuť na sex pretože vždy pri ňom sa to ešte zhorsi a je to nonstop ja z toho už nič nemám akurát som v strese že pri Tom umrem alebo čo nepomáha mi ani ten egilok vtedy už neviem čo s tým na kardio idem o pol roka a toto už trvá veľmi dlho ja už neviem čo s tým hrozne to je nepríjemné

zobaka
24. mar 2025

pomoze len zatazovy test, aby zistili z coho to mas, usg srdca, echo ti robili? nedomyka ti chlopna?

autor
25. mar 2025

@zobaka nedomykavu chlopňu mám od narodenia ale všetko je to len mierny stupeň na kontrolu idem až o pol roka skôr má zobrať nechcú vraj si to proste len nemám všímať ale teda mám to takto asi rok a pol a v poslednej dobe nonstop keby si nedám tabletku tak to mám vkuse a už som z toho dosť nervózna

taktotedanie
25. mar 2025

Zase tu pises? Jasne si dostala odporucanie aby si sla za psychiatrom preco zakladas dookola tie iste temy a neriesis problem ? Vypni MK a zajednaj si termin