icon

Frigidita - odborná pomoc

16. máj 2023

Ahojte, nakoľko ma už nejaký rok veľmi trápi nedostatočná chuť na sex, dokonca na to ani len nepomyslim.. priateľ je z toho miestami zúfalý ale našťastie chápe že je to problém psychicky a nie je v tom iný chlap atd. Prosím poraďte čo robiť… pripadne poraďte prosím nejakého sexuologa v NR kraji. Ďakujem

mondolina
16. máj 2023

informuj sa u svojho gynekológa, on ťa naviguje.

marianarem
16. máj 2023

Moze to byt aj problem fyzicky suvisiaci s nespravnou hladinou nejakeho.hormonu. Takze urcite gynekolog a vysetrit aj stitnu zlazu.
Pripadne neurobil partner nieco, conta ranilo alebo nastvalo? Co si si aj myslela ze je odpustene, ale predsa nie je?

beatrixx1525
16. máj 2023

Ahoj, viem že toto je veľmi individuálna vec ale myslím že aj toto stojí za zváženie. Mne bývalý rok vyhadzoval že som frigida a že sa mám dať liečiť, aj som mu to verila a trápila sa, až sme sa rozišli a ja som si uvedomila že to bolo jeho prístupom ku mne. Akonáhle som našla partnera ktorý má vo všetkých stránkach podporoval, nič neočakával a proste ma bral takú aká som, prišla aj veľmi veľká chuť na sex. Pevne verím že sa inak máte vo vzťahu dobre, ale skús zvážiť či by naozaj nemohlo ísť aj o taký druh problému.