icon

Fungicidin pomáha pri mykóze z bazéna?

22. jún 2024

Dávali ste niekto ?

doriiis
22. jún 2024

Dnesne témy píšu sami neandertálci? 🤦🏻‍♀️

autor
22. jún 2024

@doriiis a prečo? Chcem vedieť či sa môže dávať a ci pripadne zabralo

doriiis
22. jún 2024

Pre boha🤦🏻‍♀️

nikoleta999
22. jún 2024

Ja osobne nie, ale keď som čítala o fungicidíne pri kútikoch na perách, tak ma prekvapilo práve toto, že ženy to používajú aj pri spomínanej mykóze ..

autor
22. jún 2024

@nikoleta999 to aj mňa..

aaadkaaa
22. jún 2024

Mne to predpisala gynekologicka na mykozu napriklad,takze asi je to bezne, neviem...

zena666
22. jún 2024

Masť možno použiť aj intravulvárne a intravaginálne.

autor
22. jún 2024

@zena666 to kde si čítala ja som nenašla

zena666
22. jún 2024
zena666
22. jún 2024
abdn16
22. jún 2024

pred 2r som mala problem z bazena a davala som si Fungicidin mast

lakebabe
22. jún 2024

Ja som akurát tento týždeň chcela kúpiť Fungicidin mame na nohy sa jej urobilo niečo ako mykoza na prste a v lekarni mi ho na to nedala, že to je na vaginálne mykozy

autor
22. jún 2024

@lakebabe cozee? Že čisto na vaginálne ? 🤣🤣 ja som práve váhala či to dať teda na vaginalnu lebo mi to prišlo skôr na kozu a kútiky

abdn16
22. jún 2024

@lakebabe mame kup Micetal. Odporucam.

anavixy
22. jún 2024

Existuje taka stranka ze adc.sk kde najdes vsetky existujuce lieky a pribalove letaky a SPC k nim. Tam sa docitas vsetko, hlavne to na co su konkretne lieky urcene a kam sa mozu aplikovat. A teda lieky zvyknu mat pribalovy letak aj v krabickach a nie len ako tlmic narazov. 🙂
https://www.adc.sk/databazy/produkty/spc/fungic...

autor
22. jún 2024

@anavixy ahaa oki diky.. ale mňa niekedy zaujímajú aj názory ľudí a niekedy je to pri liekoch nezmyselne napísané ..
ak sa v tom vyznáš ty si čo myslíš o fungicidine na vaginalnu mykozu ?

lakebabe
22. jún 2024

Tiež som na ňu kukala ja som to zas vygooglilq ze to je na kožu a v dr max vraví ze to radia na vagíny

lakebabe
22. jún 2024

@abdn16 poradili mi Canespor a zabral ale budem pamätať keby nabudúce

anavixy
22. jún 2024

Ja osobne by som si dala canesten gyn kombinaciu tbl a kremu 🙂 resp. ten som si davala dvakrat ked som mala mykozu, ale mozes pokojne pouzit aj fungicidin, je urceny aj na to, ak nepomoze tak vyskusat nieco s obsahom klotrimazolu (napr ten canesten) alebo navstivit gyn 🍀

rude_baby
22. jún 2024

Mne minule lekárnička poradila Lomexin tbl a Fungicid a bola som fakt prekvapená, ako rýchlo toto kombo zabralo. 🤔 Používala som predtým clotrimazol, canesten, ale zostanem pri tomto. Inak ja som netušila, ze sa Fungicid používa aj pri kutikoch 😂

lakebabe
22. jún 2024

@rude_baby ten fungicid bude podľa mňa všestranný na všetko asi si ho kúpim do lekárničky 😄

nevenka
22. jún 2024

Nic cudne, obsahuje nystatin, antimykotikum, takze ano, pouziva sa. Ale vacsinou sa zle nanasa, je tuhy, je to mast, nie krem. Su aj cipky na toto urcene a vyhoda je, ze posobi lokalne a moze sa aj v tehotenstve. Uplne bezna vec.

nevenka
22. jún 2024

Mne uz clotrimazol ani nezabera. Ale je pravda, ze ja vacsinou mavam bakterie premnozene, nie kvasinky.

anavixy
22. jún 2024

@rude_baby pokial su kutiky sposobene alebo infikované kvasinkami (co byvaju), tak samozrejme ano 🙃 tam nejde o to co ale cim je to sposobene a prave fungicidin sa da dat vsade a vsetkym od novorodencov cez tehotne zeny az po dospelych, takze ano, je to vlastne vsestranna masticka na problemy sposobene kvasinkami

eeffka
23. jún 2024

Ano fungicidin je ok na mykozu,ja som zasa nevedela ze je na kutiky 🤣 ale je to tuha mast a zle sa to aplikuje.