Genitálne bradavice pri análnom otvore

kkikii
10. sep 2017

Ahojte už dlhšie ma trápia Genitalne bradavice chodím pani lekárke na ošetrenie nejakou vodičkou. Bradavice pomaly blednu ale pokožka okolo je strašne podráždená a červená nemáte skúsenosť alebo niečo poradiť s čím by som si to mohla potrieť? Naozaj je to na nevydrzanie.

bundle
10. sep 2017

Tento druh bradavíc odstraňujú na klinikách plastických zákrokov.
Jedna operácia a máš pokoj. Treba si len našetriť peniaze.

flafly
10. sep 2017

Ja si pamätám, ale to už je naozaj viac ako 10 rokov, že mi lekár zvykol vypisovať nejakú mastičku, tuším sa volal wartec, ktorú som používala doma a sama som si to ošetrovala. Ale vždy keď sa to zahojilo, objavili sa o pár cm inde. A bolo to dosť bolestivé, ako popisuješ. Nakoniec som šla k imunologičke, brala som od nej nejakú kúru na posilnenie imunity a odvtedy mám pokoj. A ešte viem, že som dlho brala indonal pre ženy.
Skús ešte pokukať tuto:
http://www.zdravie.sk/forum/1349758/sama-som-si...

drobcek26l
10. sep 2017

Tie masticky a vodičky sú koniny. Dlho to trvá a boli to. Chod na nejakú súkromnú kliniku kde ti to za 5 minút bezbolestne odstránia a mas pokoj. Vôbec to neboli ani počas zákroku ani po ňom. Treba si zistiť cenu ale nieje to nic strašne. Cca 5ks ta vijde okolo 70€

flafly
10. sep 2017

@drobcek26l netreba ani súkromnú kliniku, mne to bezbolestne odstraňovali normálne na gynde 2 dni pred pôrodom, lebo sa mi spravilo viacero bradavíc, aj na bradavkách a lekár si nebol istý, či sú to obyč. bradavice alebo kondylomi...problém je v tom, že sú vlastne prejavom hpv vírusu a oslabenej imunity, a oni ich síce odstránia ale za pár týždňov sú späť a kúsok ďalej. Kým neporieši imunitu dovtedy sa to bude objavovať.

drobcek26l
10. sep 2017

@flafly ano mne to tiež raz odstránili zadarmo počas tehotenstva na kožnom, mi to niečim zoškrabol a bol pokoj.
A je pravda aj to ze sa to vracia nakoľko to spôsobuje vírus HPV ktorý sa nedá vyliečiť. U niekoho po mesiaci u mna po 5 rokoch. Druhy krát som si to dala urobit na klinike a ti ľudia mi tam tak viacej sadli bolo to take intímnejšie ako kdesi u obyčajného lekára predtým

flafly
10. sep 2017

@drobcek26l no mne sa to naštastie nevrátilo, už som 10 rokov bez, len počas tehu sa mi spravili také bradavičky a nevedeli sme celkom presne, či je to ono. Tak mi to dal radšej preč, vypálil, trocha to pálilo keď to robil, ale do večera to bolo ok...a na druhý deň v noci som už šla rodiť heh. No je to fakt o tej imunite, treba tam poriešiť to posilnenie a potom je pokoj.