Gynekológ a nezvyčajné praktiky: Je to normálne?
je podla vas normalne ak som gynekologovy pobedala ze mam divny zapach tam dole a on to ovonal?
@anonym_autor tak čudné to je, ale tiež po pôrode, ma to tam dole pálilo, mala som aj zvýšenú teplotu a sestrička prišla, nakazala dať dole vložku a čuchla a že je to ok, aj bolo
@anonym_autor tak čudné to je, ale tiež po pôrode, ma to tam dole pálilo, mala som aj zvýšenú teplotu a sestrička prišla, nakazala dať dole vložku a čuchla a že je to ok, aj bolo
@anonym_autor
@anonym_fb0c22 tak mňa vystrie. To som ešte nepočula. Divné aj pre mňa
A ako ma zistit co to je zapach ak nie nosom? Strcil nos medzi kolena? Lebo zvycajne ovonaju rukavicu
Ano aj podla charajteru zapachu sa daju NIEKTORE veci zistit alebo predpokladat Nepride mi na tom nic divne.
@anonym_autor a teda diagnóza je aká?
nie je to divne, keby to nekomentoval ani by si si to asi nevsimla, bezne to robia
@anonym_autor ja len že chudák gynekológ. Nielen že musí identifikovať choroby podľa polachu genitálií, ale ešte je aj predmetom verejnej diskusie. Čo vedie ľudí stať sa gynekológom, okrem peňazí? sú aj lukratívnejšie oblasti medicíny, napríklad kožné, plastická chirurgia, zubné a pod.
@anonym_autor ja len že chudák gynekológ. Nielen že musí identifikovať choroby podľa polachu genitálií, ale ešte je aj predmetom verejnej diskusie. Čo vedie ľudí stať sa gynekológom, okrem peňazí? sú aj lukratívnejšie oblasti medicíny, napríklad kožné, plastická chirurgia, zubné a pod.
@anonym_792f3f Gynekológovia a urológovia majú podľa mňa úchylku, preto robia túto prácu.
@anonym_792f3f @anonym_c478ab vo vasom zmyslani musi byt proktolog priam deviant

voda , mydlo nepomohli?
Ak nepomohli tak jasné povedz, však je lekár a možno je to určitý príznak choroby.