icon

Gynekológ a nezvyčajné praktiky: Je to normálne?

16. apr 2026

je podla vas normalne ak som gynekologovy pobedala ze mam divny zapach tam dole a on to ovonal?

anonym_ee2257
16. apr 2026

voda , mydlo nepomohli?
Ak nepomohli tak jasné povedz, však je lekár a možno je to určitý príznak choroby.

anonym_fb0c22
16. apr 2026

@anonym_autor tak čudné to je, ale tiež po pôrode, ma to tam dole pálilo, mala som aj zvýšenú teplotu a sestrička prišla, nakazala dať dole vložku a čuchla a že je to ok, aj bolo

anonym_6b9639
16. apr 2026
@anonym_fb0c22

@anonym_autor tak čudné to je, ale tiež po pôrode, ma to tam dole pálilo, mala som aj zvýšenú teplotu a sestrička prišla, nakazala dať dole vložku a čuchla a že je to ok, aj bolo

@anonym_autor
@anonym_fb0c22 tak mňa vystrie. To som ešte nepočula. Divné aj pre mňa

viestta
16. apr 2026

A ako ma zistit co to je zapach ak nie nosom? Strcil nos medzi kolena? Lebo zvycajne ovonaju rukavicu

anonym_98d808
16. apr 2026

Ano aj podla charajteru zapachu sa daju NIEKTORE veci zistit alebo predpokladat Nepride mi na tom nic divne.

anonym_542fab
16. apr 2026

@anonym_autor a teda diagnóza je aká?

simca06022011
16. apr 2026

nie je to divne, keby to nekomentoval ani by si si to asi nevsimla, bezne to robia

domkakvet
16. apr 2026

@anonym_autor este som o tom nepocula.

anonym_792f3f
16. apr 2026

@anonym_autor ja len že chudák gynekológ. Nielen že musí identifikovať choroby podľa polachu genitálií, ale ešte je aj predmetom verejnej diskusie. Čo vedie ľudí stať sa gynekológom, okrem peňazí? sú aj lukratívnejšie oblasti medicíny, napríklad kožné, plastická chirurgia, zubné a pod.

anonym_c478ab
16. apr 2026
@anonym_792f3f

@anonym_autor ja len že chudák gynekológ. Nielen že musí identifikovať choroby podľa polachu genitálií, ale ešte je aj predmetom verejnej diskusie. Čo vedie ľudí stať sa gynekológom, okrem peňazí? sú aj lukratívnejšie oblasti medicíny, napríklad kožné, plastická chirurgia, zubné a pod.

@anonym_792f3f Gynekológovia a urológovia majú podľa mňa úchylku, preto robia túto prácu.

viestta
16. apr 2026

@anonym_792f3f @anonym_c478ab vo vasom zmyslani musi byt proktolog priam deviant

bomba36
16. apr 2026
anonym_0c70ae
16. apr 2026

@anonym_autor ja som teda zažila rôznych gynekológov a žiadny nevoňal rukavicu a ani rozrok. 🙄 Sa mi asi sníva, čo tu čítam

viestta
16. apr 2026
@anonym_0c70ae

@anonym_autor ja som teda zažila rôznych gynekológov a žiadny nevoňal rukavicu a ani rozrok. 🙄 Sa mi asi sníva, čo tu čítam

@anonym_0c70ae a bola si za niektorym s tym, ze ti smrdi medzinozie?

anonym_0c70ae
16. apr 2026
@viestta

@anonym_0c70ae a bola si za niektorym s tym, ze ti smrdi medzinozie?

@viestta nie, ale aj tak. Nejaké chlamýdie, plesne a infekcie sa dajú vyšetriť inými metôdami. Nie ovoiavaním rukavíc alebo rozkroku 🤦‍♀️

danielina30
16. apr 2026
@bomba36

Pýtam sa ťa, smrdím? 😄

@bomba36 Si zabila 🤣🤣🤣

anonym_5bbc98
16. apr 2026

@anonym_autor
Neovonia zle, ovonia este horsie

anonym_2c473e
17. apr 2026

Po potrate som mala problem zo zapachom. Bola som v nenocnici na kontrole kde som to spomenula. A lekarka mi brala vzorku a tiez vonala.

moonlight1210
17. apr 2026

Ved nebudte take sterilne.

Su ochorenia, ktore sa identifikuju aj podla typu zapachu a je to uplne normlane.
To nie je nevedecke fujky-fujky, uchylak, nechytaj sa ma.

Vase telo neprodukuje iba vonave vylucky ako vorvan.

anonym_3993f9
17. apr 2026

Je to stara metoda, ale pouzivana. Volakedy na gynekologickej vizite po porode napr. jemne pricuchli k zenam.🙂 Ved zapach je znak zapalu. Ak mate nieco zapalene cervene, tak sa lekar pozrie. Ak sa vam tazko dycha, tak vas popocuva. Ak mate niekde vyrastok, zlomeninu, tak prehmata. Pouzivaju sa vsetky zmysly. Aj zdrava a chora stolica a moc maju svoj zapach.

Chudaci lekari v dnesnej dobe, hned su za uchylov. Matky sa tu pohorsuju, ze sa na preventivke musia vyzliect a lekar na ne cumi. Cuduju sa, ze gynekolog macka prsniky...

kreativka_logopedk
17. apr 2026

@anonym_autor vizuálne a čuchové vyšetrenie je súčasť gynekologického vyšetrenia. Môže tiež vyzerať zvláštne, ale je to tak

anonym_2212b9
17. apr 2026

Si z toho traumatizovana ? 😳

oslo1
17. apr 2026

Este si pamatam, ked som v Oxforde robila, najlepsia neurochirurgia v krajine. Bola vizita s mladymi lekarmi a pacient Mal hnacku. Zavolali ma do izby, ci si myslim, ze je to C Diff. Cuchla som od dveri a hovorim, ze nie, ale pre istotu poslem vzorku. Na to hlavny consultant, ze vidite, hovoril som vam, ze skusena sestra Bude vediet. Toto iste plati aj na zapale mocovych ciest.
Teraz robim prevazne rany a jedna otazka v kazdodennom assesment je, ci Rana smrdi, ma odor.

moonlight1210
17. apr 2026

Ked som mala prvy raz problemy s menstruaciou (dlhodobe nekonciace krvacanie) a skoncila na kyrete, tak pri vysetreni pred hospitaliczaciou doktorka normalne rovno pocas vysterenia diktovala sestre zavery z odobratej vzorky.
Aj konzistenciu, aj farbu, aj jej zapach.

Pre mna to bol normalny postup, ved su to dolezite ukazovatele a poskytnu spravnu informaciu aj dalsim gynekologom, ktori dostanu moju kartu. Nemozem im to stale opisovat laicky ja, ako pacient.
Lebo napr. pre hanblivost mozem nieco zatajit, prikraslit, alebo sa len nespravne vyjadrit, a tak skreslit zavery a sebe tym nechtiac uskodit, ked sa stanovi nespravny liecebny postup.

A samozrejme, ze nasledne po operacii isla dalsia vzorka na histologiu a su tam zavery aj z histologie.

michaela329
17. apr 2026

Zápach je tiež príznak, preto Dr. nemajú radi, keď sa ženy dole umývajú parfumovanymi obruskami pred vyšetrením - seriózne mi toto povedala moja prvá gynekologička, že vždy mám prísť bez parfumov a umyt sa len čistou vodou.

anonym_3993f9
17. apr 2026
@michaela329

Zápach je tiež príznak, preto Dr. nemajú radi, keď sa ženy dole umývajú parfumovanymi obruskami pred vyšetrením - seriózne mi toto povedala moja prvá gynekologička, že vždy mám prísť bez parfumov a umyt sa len čistou vodou.

@michaela329 tie obrusky by sa vobec nemali pouzivat na intimnu hygienu a uz vobec nie parfumovane.. Su z toho alergie, mykozy a zapaly.

michaela329
17. apr 2026
@anonym_3993f9

@michaela329 tie obrusky by sa vobec nemali pouzivat na intimnu hygienu a uz vobec nie parfumovane.. Su z toho alergie, mykozy a zapaly.

@anonym_3993f9 nepoužívam, bola som vyškolená 😀 Hneď pri prvej návšteve.

anonym_3993f9
17. apr 2026
@michaela329

@anonym_3993f9 nepoužívam, bola som vyškolená 😀 Hneď pri prvej návšteve.

anonym_c94abf
Autor odpoveď zmazal