icon

Gynekologické problémy: Je to infekcia alebo zápal?

adelka42
30. júl 2025

Ahojte potrebujem radu lebo už nevydržím.... Gynekologička ma objednala až 7 augusta hoci mam silne bolesti v ľavom boku... Začalo to hneď po skončeni ms hneď ráno som asi 10 krát za sebou utekala na malú... Potom som začala mať bolesti keď som išla na wc na ďalší deň začala neskutočna bolesť v lavom boku a každý deň to boli viac a viac už aj keď si sadnem alebo lahnem otočim trosku mi to vyráža do podbruska na lavej strane a dnes ma neskutočné začala bolieť hlava a je mi zle na žalúdku myslíte že je to zapal alebo niečo z črevami kupila som si masť na infekciu a zapal no pochybujem že to zaberie na pohotovosť nechcem ísť tam mi len pichnu injekciu a pošlú ma domov prosim nemá stym niekto skúsenosť

deedol
30. júl 2025

rano vezmi vzorku mocu a chod k obvodnej.

rozculena
30. júl 2025

máš akútne bolesti,ktoré už nevieš vydržať a čakáš na čo??? choď na gynekologickú pohotovosť a žiadaj vyšetrenie,nečakaj ani do rána
A tú masť si chceš natierať kde?

anonym_a82102
30. júl 2025

My nevieme povedat co to je, ale ak mas take bolesti ze nevies vydrzat tak kludne na pohotovost. A nie nepichnu ti len injekciu. Drzim palce.

mariynka
31. júl 2025

A co ak ti praskla cysta a rozlieva sa ti po bruchu? Abo mas zapal moc.ciest? Abo zapal creva? Vezmi moc a chod k obvodnej. Na moc.cesty je super kapucinka z pupenov, dmanoza odplavi vsetky bakterie, sus.brusnice v kapsulach a urologic.caje. drzim palce.

nevenka
31. júl 2025

Alebo zapal vajecnika, obliciek, ked Ti je uz zle od zaludka a boli Ta hlava...spravia sono, aj CT, ak treba a aj hospitalizuju, ak je to taketo. Mozno si mala cystu, praskla alebo sa Ti obtocila okolo vajecnika. Torzia. A to je brutal vazny stav. Smer urgent.

simcas75
31. júl 2025

Ach bože, dúfam že si na ten urgent šla. Je nemysliteľné zostávať v takých bolestiach až do 7.8.

mariynka
31. júl 2025

@adelka24 no co je s tebou?

mariynka
31. júl 2025
@simcas75

Ach bože, dúfam že si na ten urgent šla. Je nemysliteľné zostávať v takých bolestiach až do 7.8.

@simcas75 inak na urgente zvyknu len rtg robit.a poslu k obvodnej aby dala sono na druhy den-cito..

taktotedanie
31. júl 2025

@adelka42 no toto si mala riesit so vseobecnym lekarom , vysetrit moc a sono brucha vie poriesit aj on

adelka42
autor
2. aug 2025
@mariynka

@adelka24 no co je s tebou?

@mariynka isla som ns urgent nič mi tam nedali iba infuziu aj to po tom ako sa ma opytali či lepšie som im povedala stale tak isto odpojili mi ju a pytali sa ma či ostavam v nemocnici 2 krat povedalq som že nie poslali ma hneď rano na urologiu tam mi povedali že obličky a že vsetko mam v poriadku tak už som nevedela čo mam robiť keď asi nejaký problém tam bude keď to boli zavolala som gynekologicke a povedala že mam prísť prišla som som jej povedala aky problem mam a sama povedala že určite tam bude problem keď to boli vysetrila ma a povedala že mam na močovom mechure silny zápal tak nerozumiem toho urológa dala mi antibiotika vzala mi krv lenže prišla som domov a mala som teploty 39.2 tak nerozumiem ci to je vážne od zapalu alebo od čoho vlastne

adelka42
autor
2. aug 2025
@taktotedanie

@adelka42 no toto si mala riesit so vseobecnym lekarom , vysetrit moc a sono brucha vie poriesit aj on

@taktotedanie ma dovolenku a on by ma poslal iba k urologovy

adelka42
autor
2. aug 2025
@simcas75

@simcas75 isla som už sa mi aj ťažko dýchalo bála som sa len mi dokopy nič nepomohly jedine čo napisali do správy bolo že po podanej infuzii mierne zlepšenie popritom to pravda nebola lebo ešte sa ma pytal lekár že či lepšie a som. Mu povedala že stale tak isto a ešte že som odmietla opakovane ostať v nemocnici a že som bola poučená o možných komplikaciach ale nič mi nepovedal

taktotedanie
2. aug 2025
@adelka42

@taktotedanie ma dovolenku a on by ma poslal iba k urologovy

@adelka42 pozri odmietnes hospitalizaciu , nerespektujes pokyny a tu sa prides stazovat

adelka42
autor
3. aug 2025
@taktotedanie

@adelka42 pozri odmietnes hospitalizaciu , nerespektujes pokyny a tu sa prides stazovat

@taktotedanie nikto sa nesťažuje ja nehovorim o odmietani ale o postoje že po podanej infuzii mi nebolo lepšie v polovičke mi ju odpojili a že tam pisalo že som bola poučena lenže nič mi nepovedali treba čítať

adelka42
autor
3. aug 2025
@taktotedanie

@taktotedanie keď mali takýto prístup že mi neurobili ani ultrazvuk jedine čo že mi zobrali moč aj to povedali že moč je v po riadku dali mi infúziu žeby niečo napísali do papieru a to opytanie sa na hospitalizáciu bolo... No čo ostavaš tu ležať... Tak ako haloo

taktotedanie
5. aug 2025
@adelka42

@taktotedanie nikto sa nesťažuje ja nehovorim o odmietani ale o postoje že po podanej infuzii mi nebolo lepšie v polovičke mi ju odpojili a že tam pisalo že som bola poučena lenže nič mi nepovedali treba čítať

@adelka42 chyba na tvojej strane

adelka42
autor
5. aug 2025
@taktotedanie

@adelka42 chyba na tvojej strane

@taktotedanie pytal sa niekto čija je to vina?

taktotedanie
5. aug 2025
@adelka42

@taktotedanie pytal sa niekto čija je to vina?

@adelka42 pytala si radu, odmietla si vsetko co ti ponukali, nejdes nikam len tu sa stazujes no tak ako co chces
Tvoj postoj k zdrav stavu je tvoja chyba

adelka42
autor
5. aug 2025
@taktotedanie

@adelka42 pytala si radu, odmietla si vsetko co ti ponukali, nejdes nikam len tu sa stazujes no tak ako co chces

@taktotedanie ja som sa nestazovala ja som povedala čo bolo keď som išla na pohotovosť lebo sa ma to pytali že čo je somnou to je všetko

adelka42
autor
5. aug 2025
@taktotedanie

@adelka42
@taktotedanie ja som sa nestazovala ani na bolesť pytala som sa či stym niekto nema skusenost či mi niekto nevie poradiť čo to môže byť