icon

Gynekologické zápaly

18. aug 2023

Prosím nejakú radu lebo uz som zúfalá. Posledného pol roka má ustavične trápia ženské zapaly. U gyn. každý mesiac, vždy dá trošku inu lokálnu liečbu par dni dobre a potom to príde zas. Mám ustavične hrudkovy výtok, je mi to samej nepríjemné. Predtým som takéto ťažkosti mala tak raz za 2 roky občas bezne ved to poznáme. Teraz neviem co sa zmenilo, HA neberiem, obezna niesom, tanga som úplne vyradila, hygiena každý deň len vodou samozrejmosť- už vyradila aj intímne mydla, sex s priateľom zasadne len s kondómom keďže dieťa ešte nechcem (aj to mi napadlo ze to môže byť od neho ale chránime sa vždy tak to asi nie), aj ten sex som pre tieto ťažkosti bohužiaľ osekala na minimum. Doktor vždy spravy nejaký výter ,dá vaginálne lieky a tým to hasne.Prosim nejaké ženské rady ako z toho von

autor
18. aug 2023

Plus som tento rok v bazéne a podobne radšej ani nebola, takže nejaký "letný zápal z kúpaliska to nebude"

laura164
18. aug 2023

Strava, probiotiká a skús Betadine capiky

ninka99865
18. aug 2023

Smer imunológ

hama_ba
18. aug 2023

Robí vytery aj na konkrétne baktérie? Ecoli, ureaplazmu, chlamýdie atď? Pripadne skus zmeniť gynekológa ak má taký laxny prístup

alenamihal
18. aug 2023

ja som mala bolesti v podbrusku 1/2 roka ...gynda vsetko ok,gastro vsetko ok ,sono brucha vsetko ok ,az po 1/2 roku piplo moju gyndacku urobit vyter na ureaplazmu a bum pozitivna ,takze nasadila antb a hned bolo po bolesti....takze hned robit vytery na vsetko a nestracat cas a nervy..

rihana
20. aug 2023

Ahoj. Ak to máš opakovane skusila by som to riesit inou cestou. Napriklad bylinnymi produktami. Ak by si mala záujem napiš správu rada poradim.

evuska32
21. aug 2023

Ja som mala tieto problémy práve kvôli kondómom...a tým lubrikantom, čím si zvlhcene...a ešte aj vložky mi to sposobovali