icon

Gynekologický zápal po vyšetrení

22. okt 2023

Ahojte, bola som ako kazdy rok na prehliadke u gynekologa, asi tyzden po prehliadke som dolu chytila mega zapal, s ktorym bojujem už asi 3 tyzdne …. Taketo zapaly nemavam vobec, vysledk mam ok, nie som na to nachylna, mam podozrenie, ci mi nieco nezaniesol prave doktor na prehliadke. Stalo sa vam nieco take niektorej? Myslite, ze to je mozne?

marci987
22. okt 2023

.

autor
22. okt 2023
marci987
22. okt 2023

Pripla som sa,lebo ma to zaujima.

elinosar
22. okt 2023

Moja pouziva jednorazove pomocky za ktore si zaplatim. Ale ak ma tie co len dezinfikuje, tak je to mozne.

autor
22. okt 2023

@elinosar no ved prave toto ma napadlo, ze pokial detinfikuje, moze sa jednoducho asi stat …. Lebo je mi to čudne, že tyzden po vysetreni taky silny zapal, a to som ani nemala styk medzi tym nič, vyslovene z ničoho nič ….

elinosar
22. okt 2023

Mohla to byt len nahoda. Ale ak tak dlho trpis tka mozno by som zvazovala prejst k takej co ma jednorazové

janage
22. okt 2023

Však hádam mal jednorazové rukavice a potom kondóm na Sone. Tak ja si to fakt predstaviť neviem. Môj tie použité okamžite po vysetreni hádže do koša.

trgypadl
22. okt 2023

Môže byt aj rekacia na rukavice, alebo usg gel

taktotedanie
24. okt 2023

Pochybujem
Proste si dostala zapal

jana_eyre_2
24. okt 2023

@janage okrem toho čo píšeš ešte používajú kovové páky, ktoré sterilizuju.. ak bola sterilizácia urobená zle, alebo sa nebodaj nejakým nedopatrením pomýlil, tak sa môže stať..

autor
25. okt 2023

@jana_eyre_2 no skor tieto paky ma napadaju presne

zzzzza
2. nov 2024

Ako to dopadlo?

autor
6. nov 2024

@zzzzza odvtedy sa mi opakuju zapaly, streptokoky a dokonca mi zistili chlamydie

zzzzza
6. nov 2024

To ma mrzí... Nemohlo to byt od partnera?

autor
8. nov 2024

@zzzzza urcite nie praveže a zacalo mi to vlastne po tom vysetreni a odvtedy problem