Gynex a vaše skúsenosti
ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem
ja som ho zacala uzivat pred 5 dnami, tak uvidim ci sa vobec nieco zmeni. tiez ho beriem najma na upravenie cyklu, tak uvidime 🙂
Ja ho beriem 5 týždňov a ako som ho začala brať, tak mi neprišla mrcha. teraz som 37 DC a stále nič. Tehu test mám negatívny tak neviem, či mi náhodou GYNEX nenarušil cyklus, ktorý som mávala 31-34 dňový. A ani príznaky nemám ako pred mrchou, čo ja som mával vždy už týždeň pred, bolesti podbruška a pŕs... tak neviem čo to ☹
Pri začatí užívania sa môže stať, že nastanú nejaké výkyvy nakoľko sa musí hormonálna hladina vybalansovať..ďalší cyklus už môže byť ako hodinky...aj bolesti vaječníkov pri užívaní sú normálne nakoľko je to znak ozdravného procesu, že sa začína niečo diať.. 🙂
a myslíte že môžem brať GYNEX aj Femibion naraz?
@leticia22 ja by som to zbytocne nekombinala nevies ako sa mozu navzajom bit bud jedno alebo druhe skus najprv femibion a ked ti nepomoze daj si gynex ako aj ja.
@vanesanova ďakujem a pomohlo ti to k tehu?
ja beriem gynex zatial len tyzden, ale verim, ze sa mi upravi to co sa ma 😀 ale uz som si aspon zvykla na chut kvapiek 🙂 o dalsich vysledkoch vas budem informovat...
@leticia22 zatial nie ale moj manzel ma zly spermiogram ja to beriem skor na zvysenie sance ale ideme na inseminaciu
Ahojte nemate niektora na predaj 😊?
@vanesanova no tak držím palčeky 🙂
baby ja odporucasm gynex hned prvy ciklus //... a sestra ma sindrom pco a tiez jej pomohol..takze pozitivum u oboch
@iliaska super spravy 🙂
baby myslite si (tie ktore tu pisete ze po uzivani kvapiek gynex //) ze zrovna gynex je za tym, ze ste otehotneli? zda sa mi to byt trosku pritiahnute za vlasy ako sa hovori. ja ho uzivam 2hy tyzden ale zatial nepozorujem ziadne zmeny, mozno jedinu a to tu ze ma viac bolia prsia.
@magdushhh ja tiez beriem iba dva tyzdne, ale absolutne nic necitim 🙂 ale pri kazdej lyzicke si vravim, ze si davam do seba kus prirody 🙂
@magdushhh tiež myslím, že ako zázračný prostriedok na otehotnenie to nieeee. Je pravda, že upraví, zharmonizuje atd, cítite sa lepšie.. Pomôže tam, kde je hormonálny problém, tj.krásne upraví cyklus, ovu.. potom jasné, že sa aj viacerým ženám podarí otehotnieť. Ale nie je to liek. Iba doplnok.
Baby ak chcete mám jedny gynex kvapky. Objednala som si lebo som nedúfala, že sa nám podarí a ako prišli tak o 2 dni som zistila že test je pozitívny.
Myslite zeby gynex mohol uplne rozhadzat cyklus? Mavala som tak 31-32 dnovy, no teraz mi meskaju kramy 3 dni, co mi predtym nikdy. Bud som ostala tehotna ( testy ale negativne) alebo to spravil gynex :-/ hmm...
@zuzanka_h vies co merala som si ovu testy a posunula sa ovu o tri dni (co nie je take divne bo niekedy mam cyklus 33 dnovy a niekedy 39 dnovy....a teraz mi to vychadza pri tej ovu na 35 dnovy), na to mi hned den po ovu tetste teplota stupla na 37.2 stupna (ja si vobec neeriam teplotu ale citila som sa divne tak reku ze aha to je ta ovu), ale uz treti den teplota 37.2 teplota a citim sa divne, ale najkrajsie na tom je to ze mi inak nic neni len ma boli podbrusko a mam zvysenu teplotu. takze uz som z toho blazen 😀
@misulka55 pokial nebudem mat pozitivny test tak poprosim o tie kvapky ak ich este budes mat 🙂 ale dufam, ze test vyjde pozitivne. pls baby chcem sa vas opytat je mozne aby ste pocitovali bolesti podbruska a akoby teplotu uz 4ty den po ovu? zda sa mi to byt priam nemozne.....teh test si ani nerobim zatial.

@pingusik preco neveris? citala som na neho ohlasy tak chcela by so skusit hlavne na upravenie cyklu