icon

Gynex a vaše skúsenosti

bobinka87
30. máj 2012

ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem

zuzanka_h
23. apr 2016

@pingusik preco neveris? citala som na neho ohlasy tak chcela by so skusit hlavne na upravenie cyklu

magdushhh
24. apr 2016

ja som ho zacala uzivat pred 5 dnami, tak uvidim ci sa vobec nieco zmeni. tiez ho beriem najma na upravenie cyklu, tak uvidime 🙂

zuzanka_h
25. apr 2016

@magdushhh tak daj potom vediet ako si dopadla, ja musim na gynex pockat cez tyzden kym sa ku mne dostavi :(

magdushhh
26. apr 2016

@zuzanka_h no veru som zvedava. ako nemam ziadne zdrav. problemy, ale reku skusim ho na upravu menstruacie.....ale mam pocit ze ma viac bolia vajecniky neviem preco.uvidime ako to bude pokracovat. 🙂

pingusik
26. apr 2016

@zuzanka_h
Prvý mesiac som bola spokojná...potom sa všetko vrátilo do starých koľají a ani po 4-5 mesiacoch nedopomohol k otehotnenie..

leticia22
26. apr 2016

Ja ho beriem 5 týždňov a ako som ho začala brať, tak mi neprišla mrcha. teraz som 37 DC a stále nič. Tehu test mám negatívny tak neviem, či mi náhodou GYNEX nenarušil cyklus, ktorý som mávala 31-34 dňový. A ani príznaky nemám ako pred mrchou, čo ja som mával vždy už týždeň pred, bolesti podbruška a pŕs... tak neviem čo to ☹

chrobaaacik
28. apr 2016

Pri začatí užívania sa môže stať, že nastanú nejaké výkyvy nakoľko sa musí hormonálna hladina vybalansovať..ďalší cyklus už môže byť ako hodinky...aj bolesti vaječníkov pri užívaní sú normálne nakoľko je to znak ozdravného procesu, že sa začína niečo diať.. 🙂

leticia22
28. apr 2016

a myslíte že môžem brať GYNEX aj Femibion naraz?

vanesanova
29. apr 2016

@leticia22 ja by som to zbytocne nekombinala nevies ako sa mozu navzajom bit bud jedno alebo druhe skus najprv femibion a ked ti nepomoze daj si gynex ako aj ja.

leticia22
29. apr 2016

@vanesanova ďakujem a pomohlo ti to k tehu?

veverickav
29. apr 2016

ja beriem gynex zatial len tyzden, ale verim, ze sa mi upravi to co sa ma 😀 ale uz som si aspon zvykla na chut kvapiek 🙂 o dalsich vysledkoch vas budem informovat...

vanesanova
29. apr 2016

@leticia22 zatial nie ale moj manzel ma zly spermiogram ja to beriem skor na zvysenie sance ale ideme na inseminaciu

misiatkooo
1. máj 2016

Ahojte nemate niektora na predaj 😊?

leticia22
2. máj 2016

@vanesanova no tak držím palčeky 🙂

iliaska
2. máj 2016

baby ja odporucasm gynex hned prvy ciklus //... a sestra ma sindrom pco a tiez jej pomohol..takze pozitivum u oboch

veverickav
2. máj 2016

@iliaska super spravy 🙂

magdushhh
3. máj 2016

baby myslite si (tie ktore tu pisete ze po uzivani kvapiek gynex //) ze zrovna gynex je za tym, ze ste otehotneli? zda sa mi to byt trosku pritiahnute za vlasy ako sa hovori. ja ho uzivam 2hy tyzden ale zatial nepozorujem ziadne zmeny, mozno jedinu a to tu ze ma viac bolia prsia.

sandria33
3. máj 2016

@magdushhh ja som mala tento cyklus na 16dc take bolesti, ze som si musela dat lieky od bolesit, a to bola ovu 🙂

veverickav
3. máj 2016

@magdushhh ja tiez beriem iba dva tyzdne, ale absolutne nic necitim 🙂 ale pri kazdej lyzicke si vravim, ze si davam do seba kus prirody 🙂

magdushhh
4. máj 2016

@sandria33 ja mavam ovu zvacsa na ten 18-20 den nikdy nie presne takze som zvedava, ze co a ako. cyklus mam 33 dnovy tak neviem,ale myslim ze je este v norme ten cyklus. 🙂

kubkovamama
4. máj 2016

@magdushhh tiež myslím, že ako zázračný prostriedok na otehotnenie to nieeee. Je pravda, že upraví, zharmonizuje atd, cítite sa lepšie.. Pomôže tam, kde je hormonálny problém, tj.krásne upraví cyklus, ovu.. potom jasné, že sa aj viacerým ženám podarí otehotnieť. Ale nie je to liek. Iba doplnok.

sandria33
5. máj 2016

@magdushhh aj ja som mavala ovu 18 de a cyklus 31 dnovy. Teraz sa mi ovu posunula o dva dni skor, tak uvidim aky to bude mat ucinok.

magdushhh
7. máj 2016

@sandria33 no ludia tak ja som dnes 20dc a ovu nikde :D takze na mna to ma tusim opacny efekt tie kvapky....som zvedava kedy pride 🙂

zuzanka_h
8. máj 2016

@magdushhh to snad nie! merias si BZ alebo ovulacne testy? mozno ti pomohli ze vu ani necitis :D

misulka55
9. máj 2016

Baby ak chcete mám jedny gynex kvapky. Objednala som si lebo som nedúfala, že sa nám podarí a ako prišli tak o 2 dni som zistila že test je pozitívny.

veverickav
10. máj 2016

Myslite zeby gynex mohol uplne rozhadzat cyklus? Mavala som tak 31-32 dnovy, no teraz mi meskaju kramy 3 dni, co mi predtym nikdy. Bud som ostala tehotna ( testy ale negativne) alebo to spravil gynex :-/ hmm...

magdushhh
12. máj 2016

@zuzanka_h vies co merala som si ovu testy a posunula sa ovu o tri dni (co nie je take divne bo niekedy mam cyklus 33 dnovy a niekedy 39 dnovy....a teraz mi to vychadza pri tej ovu na 35 dnovy), na to mi hned den po ovu tetste teplota stupla na 37.2 stupna (ja si vobec neeriam teplotu ale citila som sa divne tak reku ze aha to je ta ovu), ale uz treti den teplota 37.2 teplota a citim sa divne, ale najkrajsie na tom je to ze mi inak nic neni len ma boli podbrusko a mam zvysenu teplotu. takze uz som z toho blazen 😀

magdushhh
12. máj 2016

@misulka55 pokial nebudem mat pozitivny test tak poprosim o tie kvapky ak ich este budes mat 🙂 ale dufam, ze test vyjde pozitivne. pls baby chcem sa vas opytat je mozne aby ste pocitovali bolesti podbruska a akoby teplotu uz 4ty den po ovu? zda sa mi to byt priam nemozne.....teh test si ani nerobim zatial.

magdushhh
12. máj 2016

@misulka55 a tebe gratulujem!!!!! ako dlho si sa snazila? 🙂

zuzanka_h
13. máj 2016

@magdushhh ja som citala niekde ze po ovulacii teplota stupne a drzi sa az do menstruacie, zatial to na mna presne sedi! ale drzim palce nech sa podari. Ja beriem par dni gynex 2 krat po 7 kvapiek ale rozdiel nevidim ziadny, uvidime neskor