icon

Gynex a vaše skúsenosti

bobinka87
30. máj 2012

ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem

veverickav
19. júl 2016

@janie7 ja som ho brala mesiac a pol, a hned sa zadarilo 😉 ja som si davala tych 8 kvapiek kazdy den, cez kramy nie... ale ked sa skoncili... ale dlho som ho teda nebrala 😀

lusmi
19. júl 2016

Ja uz beriem druhu davku gynexu a teraz my meska menzes uz 12den

mailinka4
2. aug 2016

Ja mam s Gynexom taku skusenost, ze minuly mesiac od 1.DC som ho brala 2x denne, po 3 tyzdnoch som urobila pauzu, ale kedze kramy nedosli tak som ho uz zase nezacala pouzivat. No a teraz uz meskam 11 dni, ale tehotensky test negativny. Nikdy sa mi nestalo, ani pri nepravidelnom cykle (29-35), zeby mi MS meskala tak dlho. Takze neviem,ci mi ten Gynex len neurobil sarapatu. Mate s tym skusenost?

mailinka4
3. aug 2016

Brala som gynex prvy mesiac, teda 3 tyzdne a potom pauza,az kym nedosla zase MS. A ta sa mi asi prvykrat v zivote omeskala o 8 dni, tak predpokladam, ze to mohlo byt tym gnexom. Mam podla vas pokracovat dalej v jeho brani? Kamosky hovorili,ze na zaciatku moze rozhadzat cyklus,ale potom by to malo byt ok. Ake davkovanie odporucate?

barinkova
4. aug 2016

@mailinka4 3tyzdne a 1tyzden pauza;ked ti vide akurat aj tyzden co mas menzes to nevadi.mne sa upravil po case

leticia22
9. aug 2016

ja mám už tretiu flaštičku, zo začiatku mi cyklus narušil, rozhádzal, meškala mi aj 12 dní, ale teraz sa mi to upravili, tak ja som s ním len a len spokojná... len ja som ho začala brať na tehu, a zatiaľ nič z toho ☹

kangaba
10. aug 2016

@leticia22 ja som to brala tak na tehu,ze do ovu, cize 14dni gynex 2-3 kvapky 2krat za den a p o ovu od 14dna cyklu renol a hned na prvy sup sa nam podarilo 🙂
Takto mi odporucali na stranke energy.sk. Ked to beries tak, ze 3tyzdne za sebou, to je iba na upravu menstruacie. Aspon mne to pisali tak na tej stranke.tam ti poradia lekari.

leticia22
10. aug 2016

@kangaba Ďakujem ti pekne za radu 🙂 ale tiež ste sa pred tým dlhšie snažili a nedalo sa Vám?

chrobaaacik
11. aug 2016

Kočky, ak chcete gynex, mam k dispozícii za 16,60+pošta 1,50....len 2 balenia mám úplne nové 🙂

kangaba
12. aug 2016

@leticia22 Ano a ja som mala problemy aj s mocakom.Uz som mala termin aj na laparo a pred laparo som nedostala kramy 🙂 Uz som v 6.mesiaci.

leticia22
12. aug 2016

@kangaba krasne blahoželám 🙂 pozerala som tu stránku sle to sa tam musím aj zaregistrovať?? Aby poradili čo mám kedy užívať?

kangaba
12. aug 2016

@leticia22 nemusis, len napis aky problem mas a nech ti poradia.

leren1
14. aug 2016

Nemate holky gynex na predaj ?

majuskabobi
14. aug 2016

@kangaba a ten renol je naco dobry?

kangaba
15. aug 2016

@majuskabobi
Renol harmonizuje predovšetkým energetické dráhy obličiek, močového mechúra, sleziny a troch žiaričov.

Použitie Renolu:
• podporuje detoxikáciu tela, má antioxidačné a regeneračné účinky
•je určený na regeneráciu obličiek, nadobličiek, močového mechúra, prostaty a lymfatického systému
•pôsobí preventívne a pri riešení zápalov močového mechúra a močových ciest, pri ťažkostiach s močením, ochoreniach obličiek, pri tvorbe obličkových kameňov a niektorých chronických gynekologických ochoreniach (zápal krčka maternice a zápal pošvy)
•v detstve pôsobí aj proti nočnému pomočovaniu
•pomáha riešiť problémy s prostatou, ťažkosti s močením v dôsledku jej zväčšovania a mužskú neplodnosť; celkovo prospieva dobrému stavu mužských a ženských pohlavných orgánov, pozitívne ovplyvňuje schopnosť počatia a donosenia plodu u žien
•harmonizuje funkciu nadobličiek, pomáha regulovať krvný tlak a množstvo červených krviniek
•je účinný pri ochoreniach pohybového ústrojenstva – bolestiach kĺbov a chrbtice, artróze, artritíde, reumatizme, dne a Bechterevovej chorobe
•má priaznivý vplyv pri osteoporóze, je vhodný najmä na jej prevenciu
•pôsobí proti migrénam a iným bolestiam hlavy (spánok a čelo), a proti poruchám sluchu
•stimuluje činnosť lymfatického a imunitného systému, zbavuje telo ťažkých kovov, eliminuje opuchy dolných končatín a očných viečok
•je vhodný pre alergikov a astmatikov
•predchádza opakujúcim sa angínam a zápalom stredného ucha
•pomáha pri kožných ťažkostiach, ako sú ekzémy alebo akné
• zlepšuje kvalitu zubov, nechtov a vlasov; zabraňuje predčasnému šediveniu vlasov
•prospieva pri nedostatku energie a chronickej únave
•pomáha pri neznášanlivosti chladu

Použitie Renolu z hľadiska psychiky:
•neschopnosť uvoľniť sa, nedôverčivosť spojená s podozrievavosťou a cynizmom, nesmelosť, nerozhodnosť, rezignácia, nepokoj spojený so strachom a pocitom neustáleho ohrozenia, hyperaktivita CNS (predovšetkým u detí s LMD a ADHD)

Ja som mala problemy aj so zapalom mocoveho mechura.

lenca9219
15. aug 2016

@leren1 ahoj mne ho svokra objednáva a tiež teraz užívam aj renol + fytomineral....

chrobaaacik
19. aug 2016

@leren1 ja mam, ak chces, posli mi spravu 🙂

chrobaaacik
19. aug 2016

ja mam na predaj renol aj gynex ak by niektorá kočka chcela 🙂 16,60+1,50 posta

libawet
19. aug 2016

@bobinka87 s gynexom mám len tie najlepšie skúsenosti. Mala som veľké bolesti pri menzese, nasadila som gynex, brala som 3 mesiace 3 x denne v určených hodinách po 7 kvapiek, po tejto kúre neviem doteraz, že som nejakú bolesť kedy mala. Teraz beriem už len ako na udržiavanie a preventívne, užívam aj cez menzes, ani neviem, že ho mám. Odporúčam všetkým ženám. Dokonca ( mám myóm, už dlho ) - zmenšuje sa mi, ale tu je pravda, že som práve kvôli myómu, trochu zmenila aj stravu.

anina1211
28. aug 2016

Chrobaaacik mám záujem o gynex

chrobaaacik
30. aug 2016

@anina1211 poslala som ti spravu 🙂

krenzelak
7. sep 2016

ma niekto zaujem?

anjelik01
7. sep 2016

@chrobaaacik mas na predaj este ten renol?

krenzelak
7. sep 2016

@anjelik01 v tomto je tak stvrtka balenia poslem za postovne

leren1
8. sep 2016

@krenzelak cena gynexu ?

anjelik01
9. sep 2016

@krenzelak tak si ho prosim napisem ti adresu do spravy

krenzelak
10. sep 2016

@leren1 je tam stvrt flasticky poslem za postovne

juhaszludmila
17. sep 2016

Ahojte.🙂 Mam na predaj gynex za 10euro. Osobny odber v Nitre.

jajanr
20. sep 2016

@juhaszludmila este to mate? Uplne nove balenie??

juhaszludmila
20. sep 2016

Uz nemam. Len neviem vymazat.