Gynex a vaše skúsenosti
ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem
@wojtowitch zatial sa snazime iba 3ti mesiac, ale tento krat som zasa dopadla tak ze mi to meska kvoli cyste, dostala som vyvolavacku a doktor mi odporucil brat inofolic alebo nosifol
Ahojte mam za sebou prve 3 tyzdne + prva pauza ale nepozorujem žiadnu zmenu ms meška tak ako vždy začala som dávkovaním 1x7kv myslite že by mohlo pomoct zvyšenie davkovania?
@silvia610 ahoj, ja som tiez tak brala ako ty, a teraz som zvysila na 3x7 . Akurat cyklus sa mi upravil.
Ma niekto na predaj gynex? Kúpim. Ďakujem 🙂
@wojtowitch ide mi hlavne o to aby sa mi upravil cyklus chceli by sme druhe mimčo ale ms si chodi ako sa jej chce lepšie povedane nechodi a väčšinou skončim na vyvolavačke
Ahojte 🙂 mám otázočku...gynex by sa nemal užívať v tehotenste...ale čo v prípade, že sa teda pokúšam o bábo, lenže kým sa potvrdí, že som tehotná napr. na teste tak to chvíľu trvá....neublíži to pokusom o otehotnenie? napr. teraz som 11 DC a chcela by som začať užívať gynex..ten by sa mal užívať 3 týždne a potom pauza....lenže čo, ak yb som už koncom cyklu bola tehotná...neublíži to uhniezdovaniu vajíčka alebo nesposobí to jeho neuchytenie? len teoreticky
@verculiatko1986 tak skus zacat brat od 1dc. Ja to tak beriem. Nemyslim ze by to malo poskodit ale ak sa bojis tak po ovu zniz davkovanie
ahojte, tak ja by som sa s vami tiež chcela podeliť o moje skúsenosti s gynexom. po dvoch mesiacoch užívania s tými týždennými prestávkami môžem povedať že super, bolesti pri menzese skoro žiadne, taktiež bez bolesti prsníkov. Mávala som veľmi slabý menzes doktor mi dal aj hormony femoston aby sa mi to upravilo avšak nestalo sa až gynexom. mala som aj 6cm cystu ktorá jednoducho zmyzla a po dvoch rokoch trápenia už nemám ani bolesti pri styku, snažíme sa o bábatko, dva krát to nedopadlo dobre tak teraz skúšam gynex a uvidíme, objednala som si aj renol lebo som sa niekde dočítala že by bolo vhodné ho kombinovať s gynexom..takže za mna určite odporúčam som maximálne spokojná! Som aj po dvoch opreráciach zrastov a endometriozy a verím že už bude dobre...
Gynex super...Konečne mi ms prišiel sam bez vyvolavačky sice mam 41 dňovi cyklus ale uspech je už len to že som nemusela ist na vyvolavačku takže super...snažime sa aj o druhe babo tak uvidim či aj k tomu pomože prave beriem druhu 3 tyždňovu davku 👍
mne sa napríklad tento tretí mesiac stalo, že mi menzes meškal tri dni a trochu bolesti som mala ale behom chvíli prešli ale určite mu ostávam verná.. naozaj takto som to nemala ani nepamätám.. neuveriteľné normálne 🙂
takže ja som písala do energy nech mi poradia dávkovanie gynexu a renolu plus mi k tomu odporučili vitamarin, že renol na posilnenie obličiek pred ďalším tehotenstvom.. renol užívam asi týždeň a po ďalších dvoch zasa gynex.. tak uvidíme čo mi to prinesie.. v prípade pozitívnej správy v podobe tehotenstva dám vedieť.. 🙂
Mne vobec nepomohol aj po roku pitia nic sq mi nezmenilo :(
@simkamatko a máš nejaký konkrétny problém s cyklom alebo vsetko ok len sa nedarí?
@katka435 mam nepravidelni cyklus tym padom mi neprebieha ovulka :( znami mi odporucili gynex hlava ma strasne bolela stoho ale neupravilo mi nic
@simkamatko hmm, a nad inofolicom si nerozmýšľala?mne pomohol na pravidelný cyklus ale gynex mi pomohol viac. A tiež cvičenie mi veľmi pomohlo, raz do týždňa hodinový terix.
@simkamatko Koľko kvapiek si denne užívala?
@kendra fuuu uz nepamatam ale urcite tak ako pisalo na krabicke ci v letaciku
Baby prosim vas mate skusenost podobnu? Prvy mesiac som brala gynex a zajtra ma prist ms.teplotunmeram,ta je hodne vysoko,testy biele. Predlzil vam gynex cyklus?

@kendra ved aj mne sa to take zdalo 😁 ale ved nicomu neuskodim ked to tak budem robit 😁 to s kavou som nevedela na to si dam pozor. Dakujem