Gynex a vaše skúsenosti
ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem
@littledesire bral som aj po ovu... zacala som prvy den MS a tri tyzdne, potom pauza. neviem, ci to skodi, ale hned v prvy mesiac som otehotnela (pred tym 9 mesiacov nic)
@mia551 Ahoj, ok dakujem 🙂 som sa bala ci to nemoze mat nejaky vplyv na uhniezdenie abo tak. 🙂 dakujem
@mia551 a koľko kvapiek si si dávala za deň? Ja som si prvý týždeň začala dávať 7 kvapiek 3x denne, ale neskutočne ma bolievala hlava....dokonca aj v noci som sa budila na bolesť. Teraz ich beriem druhý týždeň, dávku som si znížila na 3 x 4 kvapky a je to v pohode.
@ivanka0603 ja som brala 2x10 kvapiek, ale nemala som ziadne tazkosti... hm, neviem, cim to je 😕
pekný deń dievčatá, nemáte náhodou niektoré predať gynex ? Moja poradkyňa odišla na dovolenku a mne došiel.Ak náhodou sa niekto nájde prosím píšte starký 1971.Diki.
Ahojte, mám na predaj kvapky Gynex takmer nové balenie. Kúpila som si ho, keďže mi došlo prvé balenie a po 2 dňoch užívania (20 kvapiek) nového balenia som zistila, že som tehu. Takže predám za 15€ + poštovné a pribalím aj 5 sáčkov Nosifol čo sa mi zvýšilo. Všetko ma Exp. 10/17 🙂 ak by niekto chcel....
Ahojte babeny 🙂mám na predaj kvapky Gynex sú úplne nové pridám knim aj 11-sáčkov inofolicu a ešte čajík Gynastan ja som užívala kvapky 1 mesiac a pila ktomu ten čajík a teraz čakám bábätko zazrak ktorý nosím pod srdiečkom všetko predám za 16 € plus poštovné stačí napísať správu kočky prajem pekný deň 🙂
@anuliq Ahoj mozem sa ta spytat ja som zacala brat gynex prvy cyklus. Ovulku som mavala 16 den dnes je 20 den a podla ovu testov a merania bazalnej teploty este stale nedosla...u tebea ti gynex neposunul ovulaciu na neskor a teda cyklus sa mi predlzi, teraz som ho mavala 30-33 dnovy? Ak sa ti nikto neozve uvidim akom na tom budem..., tak by som si ho zobrala....
@anuliq su este na predaj kvapky?
ahojte baby, viete mi poradit? kvoli nepravidelnej menstruacii mi gynekolog predpisal Duphaston, beriem ho uz asi 5 mesiacov a menzes mam teraz pravidelne..snazime sa aj o babatko, ale zatial sa nedari..myslite, ze by mi Gynex pomohol? chcela som skusit vysadit duphaston a kupit si te kvapky, len sa bojim ci mi to naozaj upravi cyklus ci zase budem mat menzes do bludu..alebo by som mohla brat aj duphaston aj gynex kvoli otehotneniu? dakujem za kazdu radu 🙂
Ahojte, viem, že počas tehu sa gynex nesmie brať. Chcem sa opýtať, či gynex pomôže aj na udržanie plodu,resp. Ja nemám problém otehotnieť, ale skôr plod udržať. 2x sme o bábätko prišli. Gynex mám kúpený, len neviem či má význam ho brať aj v tomto prípade. Ďakujem za názory ak máte podobné skúsenosti.
Baby gynex a po dvich tyzdnoch pozitivny test... Predtym rok snazenia... Mna nikto nepresvedci ze to neni gynexom.
@nelinka2009 a ako si ho brala kolko krat denne a kolko kvapiek?
Rano a vecer po 9 kvapiek... Inak dokonca bol manzel na sluzobke a sex sme mali len asi 5 krat aj to nie v strede cyklu... Darujem pol flasky co ki ostala
ak niekomu ostal gynex, kupim 🙂
@katka8855 otalo mi asi pol flasky a dam Vam k tomu aj jeden tehotensky test... Ale gynex je nacaty ozvite sa
@nelinka2009 napiste mi prosim do spravy cenu toho gynexu. Dakujem
@lenkaoravcova ja mám 2 balenia neotvorené.
@katka8855 mam 2 neotvorene balenia
@jankakalmanova cena?
Kočky, u mňa gynex na predaj za 19+pošta..ak mate zaujem, píšte do správy. 🙂 Mám 3 balenia momentálne.
Ahojte zienky, pomaha gynex aj pri anovulacnych cykloch? Som po potrate uz rok sa zaoberam mojim "nenormalnym" menzesom aj teraz som dostala menzes po 16 dnoch. Myslite ze mi gynex pomoze? Chcem skusit nieco prirodnejsie nez hned hormonalnu liecbu. Hormonalny profil mam ok, teda dufam brala mi ho na 5-ty DC.
@lienka0220 podla mna mam jedno neotvorene balenie

Ahojte baby, beriem gynex uz dlhsie ale doteraz nie kvoli tehu. Brali ste ho niektora kvolk tehu? A cele 3 tyzdne a potom tyzden pauza? Aebo len do Ovu? Je tam alchemilka atd, tak ze ci sa moze aj po ovu brat.. ci to neskodi..