HAK, vnútromaternicové teliesko vedľajšie účinky

janaspa
21. jún 2019

Zdravim, mam 40r a 3 deturence. Pred mesiacom mi aplikovali hormonalne vnutromaternicove teliesko, pred 5dnami dosla prva menstruacia po zavedeni, prve dva dni v poho, treti den nenormalne navaly tepla, bolest hlavy, bolest zil pod kolenami, v ohybe laktov, vcera ma uz bolela hlava menej, dnes tlak na hrudi, dycahvicnost, slabost.... HAK som si dala predpisat kvoli PMS, nervozita hlavne. Ma niektonpodobnu skusenost? vPondelok volam dr. J

chiccco
21. jún 2019

Ahoj a ake mas teliesko? Ja mám mirenu a nemám také problémy,skôr sa trápim so spinenim,2 tyzdne spinim a 2 je pohoda,ale tak malo by to ustat vraj do polroka,tak uvidím.

janaspa
autor
21. jún 2019

@chiccco no ja sikovnica som zabudla nazov, taky dlhsi, komplikovany, malo to v nazve Love, mirena to nieje. Mozem sa spytat, robila ti dr. testy na hormonalny profil?

rita85
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
chiccco
21. jún 2019

@janaspa nebude to levosert? To je veľmi podobné mirene,nie nerobil mi este nikdy hormonalny profil,ale ja som inak spokojná s telieskom lebo ja som neskutočne krvacala pri ms...doslova zo mna lialo,teraz používam intimky len mam len take spinenie ale teda zase trva aj tých 10 dní,pijem aj čaj alchemilku striedam s praslickou dúfam ze sa to umudri a bude pokoj.

janaspa
autor
21. jún 2019

@chiccco moze byt levosert. V pondelok zavolam dr, ze xo s tym, ale xitim sa dost pod psa

chiccco
21. jún 2019

@janaspa tak na každého to pôsobí inak,niekto je spokojný niekomu zase nevyhovuje,ja som uz mala toto teliesko a ms som nemavala vôbec,ani ziadne ine nežiaduce účinky,teraz som si dala hlavne koli tomu krvácaniu.