icon

Hanba a obavy z návštevy urologičky

12. dec 2025

Išiel som sa objednať k urologovi. Tá ambulancia funguje tak, že sa tam ti lekári striedajú. Majú tam 3 lekárky a 2 lekárov. Náročky som išiel v deň, keď tam ordinuje muž a myslel som si, že ma objednajú k mužovi, ale sestrička mi dala termín k urologicke. Mne to ako mužovi veľmi vadí vyzliekať sa pred ženou. Mám ten termín zrušiť a čakať, či mi dajú termín o pár mesiacov alebo ísť k urologicke? Čo by ste robili? Išli by ste ako ženy k mužovi gynekológovi?

Strana
z2
anonym_e4d7a0
14. dec 2025
@natalka13

@anonym_e4d7a0 reagujem na to ze mas vzdy gynekologicky zeny.
A ze chlapi sa radi vzdy pozru tam dole, no neviem mne tam ziaden frajer nepozeral a ani muz. Zas povedzme si ziadne hitparada na ocumovanie a ver ze gyndosi toho v praci maju vyse hlavy, pani mudra.

@natalka13 ano mqm gynekológicky zeny lebo si môžem vyberať:D tak ako zubarov mam len mužov:D
Strašne ťažké pochopiť pointu

marca12
14. dec 2025

@anonym_autor Mal si jej pri objednavani povedat,ze chces ist k lekarovi. Ja to tak mam s gynekologom. Robia 2 zeny a 1 muz v ambulanciach a ked sa objednavam vzdy poviem,ze chcem termin u lekarky. Uz sa mi stalo,ze ma aj lekar vysetroval,prezila som,ale komfortnejsie sa citim pri zene. Uz nemen termin,len dobuducna na to mysli,ked sa budes objednavat. Zdravie je prvorade. Moj muz chodi k muzovi tiez mu to nie je prijemne,ale tak prezil to. Inu moznost nema. Nemame v okoli zenu urologicku.

cutespider
Včera o 04:48

Na Tvojom mieste by som išiel k urologičke, aby som mal vyriešený problém čo najskôr. Ja som našiel urológa, ale vyšetrenie aj tak prebiehalo v jednej miestnosti so sestričkou bez akejkoľvek bariéry. Okrem toho u mňa vyšetrenie trvalo pár sekúnd a bez dotyku (urológ sa iba pozrel), žiadna erekcia tam nehrozí.

autor
Včera o 04:54
@cutespider

Na Tvojom mieste by som išiel k urologičke, aby som mal vyriešený problém čo najskôr. Ja som našiel urológa, ale vyšetrenie aj tak prebiehalo v jednej miestnosti so sestričkou bez akejkoľvek bariéry. Okrem toho u mňa vyšetrenie trvalo pár sekúnd a bez dotyku (urológ sa iba pozrel), žiadna erekcia tam nehrozí.

@cutespider Pri mužovi urologovi samozrejme, že žiadna erekcia nehrozí. Ale, keď si budem musieť stiahnuť predložky pri žene, no neviem, neviem.

magdalienka11
Autor odpoveď zmazal
cutespider
Včera o 05:40
@anonym_autor

@cutespider Pri mužovi urologovi samozrejme, že žiadna erekcia nehrozí. Ale, keď si budem musieť stiahnuť predložky pri žene, no neviem, neviem.

Pred vyšetrením mysli na to, že Ti možno bude do pýchy pichať injekciu a budeš v pohode 😁

Strana
z2