Hanba a obavy z návštevy urologičky
Išiel som sa objednať k urologovi. Tá ambulancia funguje tak, že sa tam ti lekári striedajú. Majú tam 3 lekárky a 2 lekárov. Náročky som išiel v deň, keď tam ordinuje muž a myslel som si, že ma objednajú k mužovi, ale sestrička mi dala termín k urologicke. Mne to ako mužovi veľmi vadí vyzliekať sa pred ženou. Mám ten termín zrušiť a čakať, či mi dajú termín o pár mesiacov alebo ísť k urologicke? Čo by ste robili? Išli by ste ako ženy k mužovi gynekológovi?
@anonym_autor Mal si jej pri objednavani povedat,ze chces ist k lekarovi. Ja to tak mam s gynekologom. Robia 2 zeny a 1 muz v ambulanciach a ked sa objednavam vzdy poviem,ze chcem termin u lekarky. Uz sa mi stalo,ze ma aj lekar vysetroval,prezila som,ale komfortnejsie sa citim pri zene. Uz nemen termin,len dobuducna na to mysli,ked sa budes objednavat. Zdravie je prvorade. Moj muz chodi k muzovi tiez mu to nie je prijemne,ale tak prezil to. Inu moznost nema. Nemame v okoli zenu urologicku.

@anonym_e4d7a0 reagujem na to ze mas vzdy gynekologicky zeny.
A ze chlapi sa radi vzdy pozru tam dole, no neviem mne tam ziaden frajer nepozeral a ani muz. Zas povedzme si ziadne hitparada na ocumovanie a ver ze gyndosi toho v praci maju vyse hlavy, pani mudra.
@natalka13 ano mqm gynekológicky zeny lebo si môžem vyberať:D tak ako zubarov mam len mužov:D
Strašne ťažké pochopiť pointu