icon

Helikobakter a snažilkovanie

tajna22
21. jan 2017

Ahojte prosím pekne má niekto niejake znalosti o Helikobakterovi ?
Diagnostikovali mi ho a nasadili silné antibiotiká lenže som ich prestala užívať nakoľko som sa po ich užití necítila dobre.
Chcem len vedieť či je možné otehotnieť aj pri tomto ochorení a či to bude niejak ohrozovať život bábätka. Ďakujem za odpovede.

sykorkauhliarka
21. jan 2017

no najprv sa vyliec z helicobaktera...su aj ine cesty ale to musis konzultovat s lekarom ci by neboli aj ine lieky...a zavisi aj od tazkosti kt ti sposobuje...nie je to sranda....mylim ze niekto to liecil aj koloidnym striebrom ale nie som si ista

sykorkauhliarka
21. jan 2017

a este pokial viem tak snad ho mas v zaludku :D co ma zaludok s maternicou ? ja mam skusenost taku ze ludia co ho mali tak sa nemohli vzdialit od zachoda ...to je celkom nanic....napriek tomu ze som bola dlho v kontakte s tymito ludmi helikobaktera som nedostala....dva krat mi robili test a nic nenasli

tajna22
autor
21. jan 2017

Fuha. Myslíte si ze by som mohla otehotnieť ? Veľmi po dieťatku tuzime len mám obavy z toho.

petuska86
Autor odpoveď zmazal
tajna22
autor
21. jan 2017

Bojím sa aby to nedostalo aj dieťa. Nakoľko som si už prečítala dosť komentárov na inej stránke a nepísali o Tom pozitívne tak neviem.

petuska86
Autor odpoveď zmazal
tajna22
autor
21. jan 2017

@petuska86
Ďakujem vám pekne. Ja mám tiež podobne ťažkosti. Taktiež ma preháňa. No pýtala som sa viacerých ľudí a vraveli že mám silné antibiotiká aby som ich vysadila a dala si predpísať iné. Tak uvidíme v utorok idem na to gastro a uvidíme.

sykorkauhliarka
21. jan 2017

a este jeden odomna :D ked das do googlu helikobakter v tehotenstve docitas sa ze vobec to nema vplyv na dieta a ze sa stym da zit dlhodobo..a ked budes citat forum na zdravie.sk tak sa tam dozvies vela alternativnych sposobov liecby...ale treba hladat ..nie cakat

petuska86
Autor odpoveď zmazal
tajna22
autor
21. jan 2017

@petuska86
Tak to gratulujem. A prosím vás za koľko dní ste sa z toho dostala ?

petuska86
Autor odpoveď zmazal
sykorkauhliarka
21. jan 2017

no ked ta prehana liec sa ..nieje to sranda

tajna22
autor
21. jan 2017

@sykorkauhliarka
Ach ďakujem veľmi pekne za radu.
Hladala som na googli ale len príčiny a liečby som našla. Nič čo by sa spajalo s tehotenstvom. Mám strach že aj keď otehotnieť aby som to nepreniesla na dieťa. A písali tam že dieťa to môže dostať len ak mu olizem cumlík alebo lizicku ktorou ho kŕmim. Čiže ustnym kontaktom

petuska86
Autor odpoveď zmazal
sykorkauhliarka
21. jan 2017

ano tak sa to prenasa....ale si predstav ze ja som mala priatela s helikobakterom s ktorym som sa bozkavala a nedostala som ho a jeho mama to od neho dostala cez pribor alebo pohar

tajna22
autor
21. jan 2017

@petuska86
No dobre a ešte ak môžem. Mám naďalej užívať tie atb ? Či mám počkať do utorka aby mi dali iné

sykorkauhliarka
21. jan 2017

alebo si neumyla ruky po zachode :D

tajna22
autor
21. jan 2017

@sykorkauhliarka
Ty kokos. Bože trebalo mi toho ? Stále tomu nemôžem uveriť. Vždy som sa stravovala zdravo. Žiadne mastné jedlá a podobne. No ja som z toho šalená už hehe

petuska86
Autor odpoveď zmazal
tajna22
autor
21. jan 2017

@sykorkauhliarka
Oh to nie... To mne by sa nestalo žeby som to neurobila. Hehe.

petuska86
Autor odpoveď zmazal
sykorkauhliarka
21. jan 2017

@tajna22 vraj ho ma vela ludi a nesposobuje im tazkosti je to normalne ...kazdemu sa moze prihodit

tajna22
autor
21. jan 2017

@petuska86
Veď toto že som sa dočítala aj ja. Že dosť ľudí tým trpí. Len ja som taká že sa hneď zlaknem a tam písali že to aj rakovina môže byť. Už som začala plakať. Veľa si domyaslam. Čo viem že nieje dobre.

tajna22
autor
21. jan 2017

Velmi pekne Vám ďakujem kočky za rady. Veľmi mi to dalo. Vďaka ešte raz

petuska86
Autor odpoveď zmazal
tajna22
autor
21. jan 2017

Joooj už teraz sa veľmi teším. Len aby bolo všetko v poriadku. Nie za každú cenu. Neohrozím predca zdravie môjho drobca. Hehe. Priateľ už je s toho na nervy. Dosť dlho sme to odkladali. A keď sme sa konečne rozhodli tak som to zistila že som chorá. To jak naschvál. 😅😣

janinah
22. jan 2017

pogoogluj si o chiotskej mastiche

mimamife
Odpoveď bola odstránená