Hemangióm na veľkých pyskoch
Riesila to prosim vas niektora?alebo stretli ste sa s tym? Aspon si myslim ze to je ono.mam ich viac cca 10 su to take modre/cervene bodky.ako ked si pristiknete kozu na prste a ostane vam krv pod kozou.neviem to lepsie opisat. Na nete som nic nenasla.moj gyndos povedal ze to nic neni a dalej neriesil.no neviem vadi mi to pri holeni bojim sa ze to poskodim. Pri dalsej prehliadke sa ho chcem znova nato spytat niako to riesit ale tu mam az v decembri a dost sa bojim
@bolarazjedna a mas to este? Mne sa to sprravilo neviem ci v tehotenstve allebo po
@michaela32 mozte pisat tu
@bolarazjedna ahoj prosim ta mozes sa vyjadrit este k tomu?
@bolarazjedna prosím ako ste dopadla....ja som si to teraz našla pri kúpaní...tvrdá bodka, ako keby plná krvy, namodrala....treba ísť nejakému dr?
@jefinka18 neodpisala a asi ani neodpise uz...
Moj gyn.mi 2x navrhol laser ale niako sa tym nezaoberal.keby mu o tom nepoviem ani si to nevsimne zase.ze ak chcem mi to vypali.a bolo.vravim mne to nevadi z estetickeho hladiska ale bojim sa aby som so to pri holeni neposkodila.ze nooo vie to dost krvacat.a zase ak chcem ze to vypali..neriesil proste.
Ale kdesi som sa docitala uz neviem kde presne ze ono aj ked sa to vypali znova sa to objavi. Ja to mam o nieco mensie a niektore sa uz stratili..a ty si tehotna?
toto niekedy riesia aj kozny, ak je to cievneho povodu ide to speci laserom, ak kozneho tak normalnym. Vysetri, povie presne co to je a odstrani.
@simca06022011 mne gyn.povedal ze to je cievneho.pozeral to ja neviem co to mal mikroskop? 😀
@jefinka18 no co som napísala vyššie, to je všetko, už nemám k tomu co dodať. Ale mam to stále, vlastne znova 2 bodky, ale zatiaľ mi to nerobí problémy, zase som tehotná, uvidím ako do konca tehotenstva
tak potom neviem ci on ma nieco na to v ambulancii, cievny laser sa na to pouziva. A maju ho kozne.. lenz emozno kozna by vedela aj inak poradit.. ja by som to nechcela mat takto a drazdit si to. Ale tak uvidis casom🙂
tak potom neviem ci on ma nieco na to v ambulancii, cievny laser sa na to pouziva. A maju ho kozne.. lenz emozno kozna by vedela aj inak poradit.. ja by som to nechcela mat takto a drazdit si to. Ale tak uvidis casom🙂
@bolarazjedna
@simca06022011 ahojte baby ako ste s tym na tom? Zmizlo to?

Ja asi viem co myslíš, mala som také aj ja, ja som si myslela, že sú to znamienka ktoré sa mi postupne zväčšili (bola som akurát tehotná), az v jeden deň jedna bola tvrdá a vypuklá a na ďalší deň z ničoho nič praskla, dosť to krvácalo, ja som sa aj zľakla, že krvacam z rodidiel. Gynekológ mi vravel, že je to epidermalna cysta, a ze nič s tým netreba robiť.