icon

Hemoroidy: Ako sa zbaviť problému rýchlo a efektívne?

28. júl 2025

Ahojte, asi pred 2 týždnami sa mi vytvoril hemoroid. Mávam problémy so stolicou a teraz tam mám asi 3cm taký ako keby fazuľka fialový hemoroid plus okolie konečníka mám celé fialové. Nasadila som pred týždňom Diozen vysoké dávky a mažem si to Procto-Glyvenol..na začiatku ma to trošku svrbelo, bolesť som ale nemala nikdy, teraz po nasadení liečby bolesti ustúpili a prakticky nemám žiadne problémy ani pri stolici, nepociťujem nič, ale ten hemoroid a fialové okolie tam stále je a nevyzerá že by sa to nejako menilo. Je ešte niečo, čo by som mohla nasadiť? Myslíte že mi to zmizne samo? Mám 26 rokov,.prvýkrát takéto problémy.

kiki68
28. júl 2025

@anonym_autor detralex?

viera012345
28. júl 2025

@anonym_autor Dlhu dobu mi pomáhalo na hemoroidy i kŕčové žily pravidelné užívanie Mobivenal-u micro,no vekom sa veci zhoršujú,a tak užívam Detralex.Je možné ho mať,ak je jeho užívanie indikované aj na predpis/doplaca sa dosť, ale je to stále výhodnejšie/najmä pri veľkom balení 180tbl/ako ked si pacient kupuje navolno menšie balenie.

andyx4
15. aug 2025

ahoj, na úľavu pri hemoroidoch môžem odporučit ergonomický podsedák B3L od značky MOSH, skús, určite ti pomôže pri sedení aj po vyliečení 🙂