Hemoroidy: Ako sa zbaviť problému rýchlo a efektívne?
Ahojte, asi pred 2 týždnami sa mi vytvoril hemoroid. Mávam problémy so stolicou a teraz tam mám asi 3cm taký ako keby fazuľka fialový hemoroid plus okolie konečníka mám celé fialové. Nasadila som pred týždňom Diozen vysoké dávky a mažem si to Procto-Glyvenol..na začiatku ma to trošku svrbelo, bolesť som ale nemala nikdy, teraz po nasadení liečby bolesti ustúpili a prakticky nemám žiadne problémy ani pri stolici, nepociťujem nič, ale ten hemoroid a fialové okolie tam stále je a nevyzerá že by sa to nejako menilo. Je ešte niečo, čo by som mohla nasadiť? Myslíte že mi to zmizne samo? Mám 26 rokov,.prvýkrát takéto problémy.
@anonym_autor Dlhu dobu mi pomáhalo na hemoroidy i kŕčové žily pravidelné užívanie Mobivenal-u micro,no vekom sa veci zhoršujú,a tak užívam Detralex.Je možné ho mať,ak je jeho užívanie indikované aj na predpis/doplaca sa dosť, ale je to stále výhodnejšie/najmä pri veľkom balení 180tbl/ako ked si pacient kupuje navolno menšie balenie.
ahoj, na úľavu pri hemoroidoch môžem odporučit ergonomický podsedák B3L od značky MOSH, skús, určite ti pomôže pri sedení aj po vyliečení 🙂

@anonym_autor detralex?