Hemoroidy v 21. rokoch
Ahojte, viem, že je tu veľa príspevkov na túto tému, no mám otázku. Mám 21 rokov, nikdy som nerodila a mám vonkajší hemoroid. Pravdepodobne z výšky, keďže na intráku sa nemôžem dobre vykakať (psychika). Chcela by som vedieť, či mi niekedy zmizne ☹ ..kúpila som si Detralex, gél z Dubovej kôry, čapíky Faktu a ešte jednu mastičku. Strašne sa bojím, že mi už ostane ☹ ..v takom prípade si neviem predstaviť ani sex s partnerom 😢 ..Ako na to reagovali Vaši partneri? Môj ma stále podporuje, že to zmizne a že keď nie, tak nevadí, ale mne to bude vadiť. Proste, zmizli Vám už tie hnusné hemoroidy naspäť dovnútra? ☹ Keď si ho skúsim zatlačiť, hneď vybehne naspäť. A to nehovorím o bolesti pri chôdzi 😕 Za každú správu ďakujem.
Biba.
@nasasa_1 Pozri, ja ti poviem takto. Pokiaľ to nenecháš zájsť do takého štádia, že si vieš ešte nejakým spôsobom poradiť sama, aby sa ti polepšilo, tak ozaj nevidím dôvod na tú operáciu ísť. Je to proste úplne na každom. Tiež som ale toho názoru, že toto skutočne len v krajnom prípade.
@sandra_kul ja si zase nemyslim, ze niekto to dobrovolne necha zajst az tam, aby sa to riesilo operacne.
@ujaju ako prevencia aj u mna 😀 ale neskor mi pomohol Devenal. a to som rada, ze sa s tym realne este dalo nieco robit 🙈 fakt som na to kaslala, nechala som to zajst dost daleko, neriesila som to. tak mozem byt stastna, ze uz to mam okej 🙏 no neodporucam sa na to vybodnut a riesit to, vazne. vie sa to vypomstit rozhodne.

súhlasím, mala som kolegyňu, ktorá musela ísť s týmto problémom akútne na PN. 😉 čiže rozhodne to nie je niečo, čo by sa malo zľahčovať.